Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

"ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ! ΕΣΚΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ...ΤΣΑΚ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

O κεραυνός έπεσε στο ύψος της επί της οδού Σερίφου 17-19 πολυκατοικίας στον Χολαργό, χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της....

δυνατής νεροποντής. Δεκάδες νοικοκυριά καταστράφηκαν, ενώ από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα. Μάλιστα η κυρία Κ... (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) είπε ότι γλίτωσε τη ζωή της κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μια και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας για να βγει έξω, χτύπησε ο κεραυνός! 
Η περιοχή είναι προβληματική εξαιτίας του υποσταθμού της ΔΕΗ. Όπως μάλιστα μας είπε γείτονας, πριν από λίγο καιρό συνομίλησε με τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος του διευκρίνισε ότι τον συγκεκριμένο υποσταθμό τον συντηρούν κάθε 2 μήνες (σε αντίθεση με άλλους σταθμούς των οποίων η συντήρηση γίνεται κάθε ένα ή και δύο χρόνια) και αυτό διότι είναι προβληματικός! 
Επιτέλους πρέπει κάτι να γίνει διότι θα υπάρξουν θύματα στο τέλος!  

4 σχόλια:

  1. Κύριε Δήμαρχε φέρτε την ΔΕΗ να κάνει λεπτομερή έλενγχο στον Υποσταθμό της ΔΕΗ στην Σερίφου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι εδώ γύρω από τον υποσταθμό έχουμε πάθει μεγάλες ζημιές πολλές φορές
    Δεν θα αργήσει να γίνει το κσκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι έγινε δεν πρόκειται να συγκινηθεί κανείς αρμόδιος . Μια από τα ίδια . Στου κουφού την πόρτα όαο θέλεις βρόντα .Το μόνο καλό είναι ότι έχει πάρει δημοσιότητσ συτή η ιστορία με τον υποσταθμό κσι αν υπάρξει ατύχημα έπειτα από τόσες διαμαρτυρίες εδώ και πολλά χρόνια οι ανεύθυνοι του Δήμου θα λογοδοτήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ . ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή