Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΑΕΙ...

Η χθεσινή μας αποκάλυψη που συνοδευόταν από ντοκουμέντα ότι πολιτική συμμορία Τσίπρα-Καμμένου γνώριζε από τον Γενάρη του 2015 για την κατάρρευση των τραπεζών και τα capital controls, ότι τα είχαν σχεδιάσει από τότε και πως η σκληρή διαπραγμάτευση υπήρξε ένα παραμύθι-δόλωμα προς  τον ελληνικό λαό για να πιστέψει πως ό,τι έκαναν οι Τσίπρας-Καμμένος το έκαναν για τη χώρα,  επιβεβαιώνεται σήμερα. Οι μεγάλες εφημερίδες πλέον, με πρώτες, το "Βήμα της Κυριακής", αλλά και την κορυφαία διαδικτυακή εφημερίδα zougla.gr....


αναφέρουν ότι τα Capital Controls δεν πρόκειται να φύγουν από τη ζωή των Ελλήνων, θα υπάρχουν για πάντα. Με την κυβέρνηση μάλιστα να εξετάζει το ενδεχόμενο η εβδομαδιαία ανάληψη να περιοριστεί στα 150 ευρώ! Γι' αυτό να μας διαβάζετε και να παρακολουθείτε τις αποκλειστικότητές μας. 
Σύμφωνα με το zougla.gr, νέες σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα εκατομμυριούχων συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων φέρεται να προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, με την επιβολή μόνιμων ελέγχων και περιορισμών στην ανάληψη μετρητών, ταυτόχρονα με υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές τους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Βήμα της Κυριακής», το νέο μέτρο, που εντάσσεται στο πλαίσιο του αγώνα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, προβλέπει εβδομαδιαίο όριο αναλήψεων 150 ευρώ και όχι 420 - όπως ισχύει σήμερα - για τις παραπάνω κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι συναλλαγές τους με τα υπόλοιπα χρήματα του μισθού ή της συνταξής τους θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μέσω πλαστικού χρήματος, δηλαδή χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Το μέτρο - σοκ, αν ισχύσει, εκτιμάται ότι θα «αγγίξει» περί τα 3,2 εκατ. συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους.

Τονίζεται πάντως, ότι στις προβλέψεις του ΥΠΟΙΚ προβλέπεται η εξαίρεση συνταξιούχων άνω των 75 ετών και όσων ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η χρήση του πλαστικού χρήματος δεν είναι το ίδιο εύκολη όσο στα αστικά κέντρα και την υπόλοιπη περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου