Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΚΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! 
Πριν από λίγη ώρα πολλοί Χολαργιώτες, επώνυμοι ή λιγότερο επώνυμοι, συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της οικογένειας Κουγιουμτζόπουλου η οποία έχασε από κοντά της έναν "συναρπαστικό άνθρωπο", τον Ηλία Κουγιουμτζόπουλο. Έτσι ακριβώς τον χαρακτήρισε πολλές φορές η κόρη....


του, Ζωή Κουγιουμτζοπούλου, κατά τη διάρκεια του επικήδεΙου λόγου της, που με μεγάλη δυσκολία μπόρεσε να εξφωνήσει. 
Ο Ηλίας Κουγιουμτζόπουλος (πατέρας του Χάρη, γνωστού δημοτικού συμβούλου Παπάγου-Χολαργού και πρώην εκδότη τοπικής εφημερίδας) ήταν ο επιστήμονας, αλλά κυρίως ο σπουδαίος πατέρας, σύζυγος, θείος, παππούς. Ήταν ένας "συναρπαστικός άνθρωπος" τον οποίο η κόρη του τον ευχαρίστησε για τα πάντα: για όσα έμαθε από αυτόν, για τα υπέροχα ταξίδια με τα ατελείωτα χιλιόμετρα που διέτρεχε για να προσφέρει στα παιδιά του και στην οικογένειά του νέες εμπειρίες και γνώσεις. Ήταν ο άνθρωπος που πρόσφερε την ίδια την έννοια της ζωής και που τα παιδιά του τον ευγνωμονούν για αυτό που τελικά είναι και αντιπροσωπεύουν σε αυτό τον κόσμο. Η Ζωή Κουγιουμτζοπούλου είπε στο τέλος του συγκλονιστικού επικήδειου λόγου της ότι ο πατέρας της θα υπάρχει και θα ζει μέσα της. Μέσα τους...
Ο γιος του εκλιπόντος, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, καθ'όλη τη διάρκεια της Εξοδίου Ακολουθίας. Ήταν σωστό ράκος!
Στο τελευταίο αντίο στον Ηλία Κουγιουμτζόπουλου, το παρών έδωσαν τόσο ο νυν Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Χρύσα Παρίση, Θανάσης Βαλυράκης, Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Τίγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Τούτουζας, Μιμή Ρουφογάλη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, Λίλα Σουρανή, Μαρία Αθανασάκου, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Χολαργού Κυριάκος Λινάκης, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Δεμερτζής και πολλοί-πολλοί άλλοι (συγγνώμη αν μας διαφεύγουν κάποιες άλλες παρουσίες).
Η εφημερίδα μας και ο Μάκης Βραχιολίδης προσωπικά εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου