Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΒΟΥΤΣΗΣ, ΦΙΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΑΝΤ! Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!

Αυτοί είναι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης. Αν εξαιρέσει κανείς....

τον πρώην δημοσιογράφο της "Καθημερινής" που έχει κόσμια παρουσία δείτε τους υπόλοιπους και βγάλτε συμπέρασμα. Ειδικά ο πρόεδρος της Βουλής Βούτσης στέκεται με τα πόδια κάτω από το χαλί! Δεν κρυβόταν καλύτερα ολόκληρος κάτω από το χαλί; Ο δε Τσακαλώτος, με το αριστερό μέρος του σακακιού έτοιμο να περάσει στην πλάτη και τα παντελόνια να έχουν χωθεί μέσα στη γλώσσα των παπουτσιών! Για τον Φίλη τι να πει κανείς; Μοιάζει να παίρνει έναν ακόμη υπνάκο, έστω και όρθιος!

9 σχόλια:

  1. Οι εκπρόσωποι αυτής της κυβέρνησης, εκτός από το ότι είναι ολετήρες και υπερφίαλοι (που είναι και το σοβαρότερο) είναι και ''ατσούμπαλοι''... ! Η Κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο. Μήπως νομίζουν ό,τι φορώντας τα τσουβάλια από το Μοναστηράκι, πείθουν ότι είναι και ''αριστεροί'' ; Γιατί αυτή τους την ιδιότητα την απώλεσαν μήνες πριν, όταν μας ''φλόμωσαν'' στα παραμύθια με τον Αλί Μπαμπά και τους σαράντα Κλέφτες (ο Τσίπρας & οι υπουργοί του, τόσοι βγαίνουν αριθμητικά)
    Πάντως δεν είναι εικόνα αυτή και προσβάλουν χωρίς λόγο, όλον τον Ελληνικό λαό, για αυτούς δεν με νοιάζει, ας πάνε να πνιγούν και στο Φάληρο, που λέει ο λόγος..!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά είναι σαν λέτσοι, ή όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, ατσούμπαλοι...που τους βρήκαμε ρε γαμώτο τόσο στραβοχυμένους λουκουμάδες ;;;
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς να κρυφτεί ολόκληρο παιδοβούβαλο, κάτω από το χαλί, το χάλι του δεν κρύβεται !!
    Αλήθεια, ο γιός τι κάνει αυτή την εποχή, με τι ασχολείται τώρα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα καθάρματα κατέστρεψαν τις ζωές μας και μας ρήμσξαν στους φόρους . Όσοι τους ψήφισαν έχουν τεράστιες ευθύνες και είναι άξιοι της μοίρας τους . Αυτή η ξενόφερτη κατοχική συμμορία κυβέρνηση του Βρομο ΣΥΡΙΖΑ θα εξοντώση εκατ. Έλληνες χωρίς έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λήσταρχος τραπεζών είναι το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παιδοβούβαλο θέλει ένα γουρουνόπουλο κάθε μέρα να χορτάσει το κτήνος ο παλιοκομμουνιστής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να σκεφτείς ό,τι αυτοί οι λεχρίτες, αυτοί οι κακόγουστοι πίθηκοι, έχουν εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους, τόσα που ενίοτε τα ''ξεχνούν'' από αφηρημάδα !!
    Δεν είναι μόνο τσουβάλια τα ρούχα τους, είναι και άπλυτα...αυτό φαίνεται από το μαύρο πουκάμισο του παιδοβούβαλου.
    Ίσως φταίει το σύνδρομο του συμμοριτοπόλεμου !!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τσακα Lottoς τι έχει στις τσέπες και φουσκώνουν έτσι, πήρε μαζί το κολατσιό του, ή έχει στη μία τσέπη ένα μήλο και στην άλλη το αχλάδι ;;
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή