Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ!

Η πατριωτική κίνηση πέρα και πάνω από κόμματα, για την οποία σας είχαμε προετοιμάσει με δημοσιεύμά μας εδώ, ότι ήταν στα σκαριά, 
είναι πλέον γεγονός. Και πρόκειται για πρωτοβουλία που αγκαλιάζει όλους τους...


Έλληνες (αριστερούς και δεξιούς) με αποκλειστικό σκοπό να σαρώσει τους δοσιλόγους-Εφιάλτες κα να απελευθερώσει τη χώρα από τους δυνάστες της τοκογλύφους. 
Δείτε πιο κάτω τι αναφέρουν στην ιδυτική τους διακήρυξη 


Στις 23/12/2015 ομάδα Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος με το όνομα '' ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ '' .

Κοντά μας άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας , μικρομεσαίοι , συνταξιούχοι και αμέτρητοι εξαθλιωμένοι όλοι τους Έλληνες με ιδανικά που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν το σατανικό πρόσωπο ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.


Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ατελείωτες συμφορές.


Ο κατήφορος των διεφθαρμένων ''κυβερνήσεων'' δεν έχει τελειωμό. 


Η βρωμιά , η σαπίλα του πολιτικού συστήματος , η εξαθλίωση , οι δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες (δολοφονίες) , η ανεργία και η φτώχεια υποσκάπτουν τα θεμέλια του Ελληνικού Γένους.


Ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης αυτής της χώρας και παραχωρούν την εθνική ανεξαρτησία σε ξένα συμφέροντα.


Αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα μεταφέροντας στην πατρίδα μας εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες με σκοπό τον ξεριζωμό κάθε ιερής παράδοσης.


Χλεύαζουν την Ελληνορθόδοξη παράδοση και πίστη , συκοφαντούν την ιστορία , τον πολιτισμό , τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά που μας κράτησαν όρθιους σε δύσκολους καιρούς.


Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα , είμαστε υπό ξένη κατοχή με ένα χρέος που ξεπερνά τα 600 δις ευρώ.


Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον μας ούτε την τύχη μας.


Χωρίς εθνική παραγωγή , ναυτιλία , τουρισμό , εθνική παιδεία , υγεία , μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν υπάρχει φως στο τούνελ.


Μόνο σκοτάδι υπάρχει και οι θυσίες είναι μάταιες.


Έχουν παραδώσει τη χώρα στη σύνοδο των λύκων.


Το σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τα ληστρικά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ μας γυρίζουν στο μεσαίωνα.

Αμέτρητες είναι οι πράξεις εθνικής ταπείνωσης και απερίγραπτα τα εγκλήματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εις βάρος της πατρίδας μας.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

33 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα είμαι μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την βοήθεια του Θεού της Ελλάδος και την στήριξη χιλιάδων Ελλήνω Πατριωτών θα κάνουμε την ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ πανίσχυρη . Τα ΔΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και οι Ανθελληνες πολιτικοί θα χάσουν τον ύπνο τους . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ολοι μαζί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θυμάμαι καλά κάποιος κύριος Ρήγας είχε αποχωρήσει από την
    Χρυσή Αυγή.
    Ξέρει κανείς αν πρόκειται γι' αυτό το άτομο ή για κάποιο άλλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι. Είχε διαγραφεί πριν μερικούς μήνες, λόγω επαφών που είχε με Αλεξόπουλο και Μπούκουρα.

      Διαγραφή
  4. Μήπως δημιουργούνται πολλά πατριωτικά κόμματα ώστε να διαμοιράζονται
    οι ψήφοι και να μην κυβερνήσει ποτέ πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα;;;;
    Ένα ερώτημα έκανα για προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Λαική Πατριωτική Ένωση είναι ένα κίνημα Ελλήνων που έχει στις γραμμές της Έλληνες Πατριώτες απλούς ανθρώπους που να πιστεύουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τις ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ σπό ΞΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (φασιστικά η σταλινικά) . Όσοι έχουν αγάπη στην Πατρίδα ας έρθουν μαζί μας . Δ.Π ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο ένα συστημικό κατασκεύασμα που δημιουργήθηκε από τα γνωστά κέντρα, για να αποτελέσει ανάχωμα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θα πάει εκεί που πήγαν όλες οι προηγούμενες προσπάθειες, στην αφάνεια και το περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, όταν ακούμε ότι ιδρύεται το
      τάδε ή το δείνα κόμμα.
      ''Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια'' λέει μια
      σοφή λαϊκή ρήση.

      Διαγραφή
  7. Αυτό φίλε με τον Ρήγα δεν λέει τίποτα . Κσι ο Ανδρόνικος μέλος της Κ.Ε του βρομο ΚΚΕ ήταν αλλά έκανε την Μακεδονία ΞΑΚΟΥΣΤΗ σε όλο τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάντως θα περιμένω και θα δω . Έτσι θα κρίνω τι θα κάνω . Θέλω να δω ένα Πατριωτικό κίνημα που θα αγκαλιάσει τους εξαθλιωμένους Έλληνες και θα δώσει Ελπίδα γιατί σήμερα δεν υπάρχει τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσα ότι έχουν πολύ κόσμο στην Βόρειο Ελλάδα . Και ο Ηλιακόπουλος σπό τον Έβρο είναι μαζί τους . Και αυτός του συστήματος είναι ; Εγώ πάντως δεν το πιστεύω . Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα περιμένουν και από τσ έργα όλων σας θα αποφασίσω . Εκείνω που θέλω να πω είναι ότι ένα Πατριωτικό Εθνικό Κίνημα θα κριθεί η έχει κριθεί από το ΗΘΟΣ του κσι τον ΣΕΒΑΣΜΟ του στα Ιερά της Ελλάδας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ίδρυση του νέου πατριωτικού κόμματος έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε όλη την Ελλάδα . Πολλές ιστοσελίδες το έχουν κεντρικό θέμα . Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο Μιχαλακόπουλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΛΑΘΟΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΜΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΧΡΟΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Π.Χ ΓΑΛΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΟΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή στην οποία ανήκαν πριν κάποιοι ιδρυτές του νέου
      κόμματος έπαψε να είναι πατριωτικό κόμμα;

      Συμπλέει με τα υπόλοιπα
      κόμματα του κοινοβουλίου στα εθνικά θέματα;;

      Διευκρινίστε αυτό το καίριο θέμα, για να ξέρει ο κόσμος πού
      θα κατευθυνθεί.

      Διαγραφή
  12. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΡΗΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΡΩΙΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΠΡΩΙΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ιδρυτική τους διακήρυξη είναι πολύ καλή . Αγγίζει τους πόθους και τα όνειρα χιλιάδων απελπισμένων Ελλήνων που δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές . Η γλώσσα τους καθαρή εθνικιστική πατριωτική φωνή χωρίς ακρότητες και τραμπουκισμούς . Αυτός που έγραψε την διακήρυξη έχει πολλές γνώσεις για τα προβλήματα της χώρας μας . Έχει καλή πατριωτική εθνική πένα . Ούτε εγώ πιστεύω ότι ο Ηλιακόπουλος εγινε ξαφνικά μέρος του συστήματος . Ο χρόνος θα δείξει πολλά .πάντως μέχρι τώρα δεν κουνιέται φύλλο ....... από κανένα ..... με τόσα μνημόνια η κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βγάλει κανένα πατριωτικό κόμμα που θέλει να μπει στο κοινοβούλιο
      ανακοίνωση με ''ακρότητες και τραμπουκισμούς'' ;;;
      Μπορείς να αναφέρεις ένα τέτοιο κόμμα ;;;

      Διαγραφή
  14. Πολύς κόσμος περιμένει κάτι διαφορετικό που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα . Ένα μεγάλο ενωμένο εθνικό πατριωτικό κίνημα με ανοιχτές τις πόρτες σε αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα .. Εχουν γίνει πολλά λάθη μέχρι τώρα στον εθνικό χώρο και ορισμένοι δεν σηκώνουν κριτική . Δεν είναι σωστό αυτό και κάνει μεγάλο κακό σε όλους μας . Εύχομαι το νέο πατριωτικό κόμμα να πάει καλλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αλαζονεία είναι κακό πράγμα . Κάποιοι στην χ.α καβάλησαν το καλάμι και δεν ακούν κανένα . Δεν δίνουν σημασία στον κόσμο . Θα στηρίξω Λαική Πατριωτική Ένωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ένας πραγματικός πατριώτης δεν μπορεί να αντιμάχεται τον πατριωτικό αγώνα των άλλων πατριωτικών κομμάτων.
      Νομίζω πως δεν είναι ίδιον του πατριώτη να διχάζει τους πατριώτες ή την
      πατριωτική παράταξη.
      Όταν ο ένας πατριώτης εναντιώνεται στον άλλο πατριώτη, αυτό το
      φαινόμενο δεν λέγεται πατριωτισμός, αλλά νοσηρό φαινόμενο στον
      πατριωτικό χώρο.

      Διαγραφή
  16. Γιατί όλοι εμείς δεν μπορούμρ να ενωθούμε σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ; Με ανοιχτές πόρτες στους Έλληνες με.Συνέδριο σωστές διαδικασίες χωρίς άστοχες ενέργειες. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΛΙΚΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . Ανήκει σε όλους μαε
    Τα χάιλ χίτλερ της χρυσής αυγής μας πήγαν πίσω όλους μας . Το ίδιο κσι οι στολές της ΒΕΡΜΑΧΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό να το πείτε στον ιδρυτή του νέου κόμματος, τον κύριο Ρήγα
      (εάν βέβαια ταυτίζεται με το πρόσωπο που αγωνίζονταν στις τάξεις
      της Χρυσής Αυγής).
      Γιατί δεν έλεγε τότε ότι ''Τα χάιλ χίτλερ της χρυσής αυγής μας πήγαν πίσω όλους μας . Το ίδιο και οι στολές της ΒΕΡΜΑΧΤ'' ;;;;;;;;;
      Έχει σήμερα η Χρυσή Αυγή χιτλερικά ''πιστεύω'';;;;
      Ας βγει να το πει. Έχει ή δεν έχει τέτοια ''πιστεύω'',
      για να ξέρει ο κόσμος που μένει σ' αυτό το κόμμα την αλήθεια.

      Διαγραφή
  17. Στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα ούτε στο ψευτο Δημοψήφισμα ΑΠΑΤΗ
    Τώρα στηρίζω Πατριωτική Ένωση . Με εκφράζει απόλυτα . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέτοιες μπερδεμένες απόψεις περί Χρυσής Αυγής και Πατριωτών
    έχουν και στη Νέα Δημοκρατία.
    Γιατί δεν ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει ένα σεβαστό ποσοστό
    ώστε να μπορέσει να πάρει την εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντί να ενώνεται η πατριωτική παράταξη, διασπάται.
    Αυτό δείχνουν οι κινήσεις αυτές.
    Αυτό βεβαίως δεν ευνοεί την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Η Παγκοσμιοποίηση δεν βρίσκει ενωμένες και ισχυρές εθνικές συνειδήσεις,
    δεν βρίσκει εμπόδια στο πέρασμά της και σαρώνει σχεδόν τα πάντα.
    Οι σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν ''η ισχύς εν τη ενώσει''.
    Εμείς θα διαιρέσουμε τον πατριωτικό χώρο σε πολλά μικρά κόμματα;;;
    Ας αναλογιστούμε τι φουρτούνες περνάει σήμερα η Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Πατριωτική παράταξη εννοείται ότι πρέπει να βάλει φρένο στα μνημονιακά
    καμμώματα, όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ενωμένη, όμως, όχι διαιρεμένη.
    Η Ν.Δ. είναι καθαρά μνημονιακό κόμμα, δεν αξίζει την ψήφο μας.
    Σωστό λόγο εξέφρασε ο 9:36 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ είμαι Εθνικιστής από την ημέρσ που γεννήθηκα . Τα μνημόνια με έχουν τσακίσει . Δεν έχω να πληρώσω άλλο ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . Τα παιδιά μου είναι άνεργα χωρίς αύριο
    Περισσότεροι από 20.000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει . Που είναι η χρυσή.αυγή ; Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ .ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ . Είδε κανείς καμιά εκδήλωση κατά των Λαθρομεταναστών και των Μνημονίων ατο κέντρο της Αθήνας ; Την πάπια όλοι . ΓΙΑΤΙ ΡΕ ; Έχουν την ενυύπωση ότι με μσγκιές κσι καρπαζιές θα αντιμετωπίσουν τα θεριά της εξουσίας; Είναι γελασμένοι . Εκτός και μας δουλεύουν . Εγώ θα κάνω μια πρόταση με αφορμή την τερσστια αποχή που έδειξε ότι εκατ. Έλληνες δεν πιστεύουν σε κανέναν. Κάντε μισ μεγσλη Πατριωτική Εθνική Συμμαχία χωρίς οικογένειες κουμπάρους και χάιλ χίτλερ . Μόνο έτσι θα τσακίσουμε τα καθάρματα που μας πίνουν το αίμα . Εδώ θα φανεί ο καθένας τι βιολί βαράει γιατί πολλά ακούγονται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ . ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΙΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εάν κάποιος θελήσει να κσνει κριτική στην χρυσή αυγή είναι ικανοί εάν κατσλάβουν ποιός είναι να τον σακατέψουν . Δεν θέλουν αντίθετες γνώμες . Γιατί δεν κάνουν Συνέδριο . Όποιος αποχωρεί από το κόμμα τους τον αποκαλούν πουλημένο . Αυτό σημαίνει ότι οι πουλημένοι εκεί μέσα γιατί κάθε μέρα όλο και κάποιος φεύγει κσι φεν είναι λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν θέλουν κριτική σπό κανέναν γιατί νομίζουν ότι είναι σλάνθαστοι . Ο Παπάς δεν ήταν με την στολή της ΒΕΡΜΑΧΤ ναι η όχι . Και το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί δεν φορούσε την στολή του Έλληνα Ανθυπολοχαγού η της ΕΟΝ και να φωνάξει ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο, αλλά αυτοί λένε ότι ήταν καμώματα και λόγια μιας
      άλλης παλαιότερης εποχής. Ισχυρίζονται ακόμη ότι η πατριωτική τους
      εθνικιστική πολιτική για το καλό της Ελλάδος αρχίζει με το
      συνέδριο του 1992.
      Όποιος θέλει, τα πιστεύει. Όπως βλέπω εδώ κάποιοι δεν τα πιστεύουν.

      Διαγραφή
  25. Είναι φανερό από τα σχόλια που διάβασα ότι η πατριωτική παράταξη
    είναι διαιρεμένη.
    Άρα το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.
    Εγώ, τουλάχιστον, περιμένω πλέον βοήθεια μόνο από τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή