Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ...

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων «εδώ και τώρα», αποφάσισαν σε γενική....

συνέλευση τους απόψε οι αγρότες της κοιλάδας των Τεμπών, μετά την ενημέρωση που είχαν από τους συναδέλφους τους που συμμετείχαν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα το μεσημέρι, για το περιεχόμενο της.
Ήδη έκλεισαν τα Τέμπη , προκαλώντας μάλιστα και τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων που κινούταν μέχρι πριν από λίγο ελευθέρα στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.
Αύριο οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν και την γέφυρα του Στομίου στις 12 το μεσημέρι, αποκλείοντας έτσι την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού που χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή, ενώ υπάρχουν προτάσεις να κλείσουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές.
Η δυσαρέσκεια των αγροτών είχε ήδη διαφανεί από τις πρώτες αντιδράσεις και σχόλια μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, με κάποιους μάλιστα να σχολιάζουν ότι από το Μαξίμου βγήκε «μαύρος καπνός» μετά την συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την αντιπροσωπεία συναδέλφων τους που συναντήθηκε μαζί τους.
Τελευταία εξέλιξη (Ώρα: 00.05)
Ανοίγουν οι αγρότες, μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία, τα Τέμπη για λίγο, καθώς μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο στο οποίο προχώρησαν λίγο πριν τις 11μμ δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων και προς τις δυο κατευθύνσεις του ΠΑΘΕ, από αυτοκίνητα που βρισκόταν σε κίνηση την ώρα που αποκλείστηκε εκ νέου η Κοιλάδα. Τα Τέμπη θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι να διοχετευτεί η κυκλοφορία και αμέσως μετά θα κλείσουν εκ νέου και επ΄ αόριστον.
Η Αστυνομία έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση για διακοπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι και την διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.
Ωστόσο αύριο, υπενθυμίζεται ότι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών στις 12 μ θα κλείσουν και την γέφυρα του Πηνειού που οδηγεί στην διασταύρωση Στομίου, αποκλείοντας έτσι και την εναλλακτική διαδρομή μέσω του παραλιακού άξονα του νομού.
crashonline.gr 

1 σχόλιο: