Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ! Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΥ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!!!

































Η αποκάλυψή μας ότι η Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει λάβει εντολή από την κυβέρνηση να βρει στην εκλογική της περιφέρεια, χώρους για την εγκατάσταση μεταναστών που εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Αττική (μέσω των νησιών), μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί μέχρι στιγμής από την ίδια, ωστόσο το....


γεγονός το επιβεβαιώνουν αναγνώστες μας. Αμέσως μετά το δημοσίευμά μας, επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαΝ το εξής εκπληκτικό για την κα Καφαντάρη: την είδαμε προ ημερών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τσακού να κάνει...κατόπτευση του χώρου. Μας έκανε εντύπωση. Τώρα εξηγούνται όλα! 
Η κα Καφαντάρη δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, για ποιο λόγο λοιπόν ...περιόδευσε τον χώρο γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τσακού; Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία, όπως φαίνεται και στον χάρτη είναι πολύ μεγάλος ο χώρος, ειδικά από την πάνω πλευρά του γηπέδου, απέναναντι από τα γήπεδα 5Χ5 και το σύστημα Ναυτοπροσκόπων! Εκεί προφανώς θέλει η κα Καφαντάρη να στήσει κοντέϊνερς και σκηνές ενόψει καλοκαιριού, για να εγκατασταθούν εκατοντάδες μέχρι και 1.000 λαθρομετανάστες! 
Πιθανώς η κα Καφαντάρη εκμεταλευόμενη το γεγονός ότι ένα μέρος της περιοχής των αθλητικών εγκαταστάσεων Τσακού διεκδικείται και από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, να θεωρεί ότι εξαιτίας αυτού του νομικού κενού, μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες εγκατάστασης των λαθρομεταναστών!
Ζητούμε επιτέλους από την ίδια την κα Καφαντάρη να απαντήσει και τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο, να είναι σε εγρήγορση!

2 σχόλια:

  1. Μαντάμ, πριν από ένα χρόνο και κάτι, δεν αφήνατε ευκαιρία να μιλήσετε και να ''επικοινωνήσετε'' τις ''ιδέες σας'' για το τι πρεσβεύει το κόμμα σας (``νέο΄΄, ``ελπίδα΄΄ και λοιπές σφυριζαίϊκες σαχλαμάρες, όπως αποδείχθηκε) που εσείς η ίδια με ιδιαίτερη θέρμη, υποστηρίζατε σε αυτόν τον ιστότοπο!
    Ρωτώ ευλόγως, γιατί μανταμίτσα δεν έχετε ήδη βγει, να ''διαψεύσετε'' τα σχετικά δημοσιεύματα που σας εμπλέκουν με τους λαθρο και την δημιουργία καταυλισμού στην περιοχή μας;;;
    Προσδοκώ ό,τι θα το πράξετε λίαν συντόμως, αν και εφ΄ όσον πρόκειται περί σκευωρίας εναντίον σας...! Αν πάλι, όντως ψάχνετε για ελεύθερο χώρο στην περιοχή, για εγκατάσταση μη νόμιμων μεταναστών και που ενδεχομένως να υπάρχουν ανάμεσά τους και εγκληματίες(!) παρακαλώ επίσης, να μας ενημερώσετε ευθαρσώς, ούτως ώστε να ''λάβουμε'' και εμείς οι κάτοικοι και δημότες τα ανάλογα μέτρα αυτοπροστασίας μας! Γιατί μαντάμ, δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ό,τι θα επαναπαυτούμε στις ''υποσχέσεις σας'' περί δήθεν ειρηνικών προσφύγων, που θα αποχωρήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα!!!
    Αφελής δεν είμαι και δεν πιστεύω ότι θα προβείτε, σε καμμιά ενέργεια διάψευσης, ή και αποδοχής έστω, για τα ως άνω, διατυπώνω όμως το σχόλιο, για να εκτεθείτε για μία ακόμη φορά ''δια της Σιγής σας'' και που αυτό το τελευταίο, είναι και ''ο χρυσός κανόνας'' των ανθρώπων με ''λερωμένη φωλιά'', με τις εξαιρέσεις του ''κανόνος'' βέβαια και που για εσάς μαντάμ, δεν το ''πιστεύω'' και δεν σας το προσάπτω σε καμία περίπτωση!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή