Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΑΠΟΔEIKNYΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ KAI OI TΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

***ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!***

-της Karen Hudes και των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση 


Αυτά που πρόκειται να διαβάσετε είναι κάτι το οποίο φέρνουμε πρώτα εμείς στο φώς της δημοσιότητος απο την Ελεύθερη Ώρα με…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απο πηγές…ΕΜΠΙΣΤΟΤΑΤΕΣ. Πρόκειται για το «Παγκόσμιο Καταπίστευμα» που πολλοι μιλάνε σήμερα για αυτο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι όμως αλήθεια αυτό το «καταπίστευμα» που υποτίθεται ότι πρόκεται να διατεθεί συντόμως για την κάλυψη όλων των χρηματοοικονομικών αναγκών του κάθε έθνους του κόσμου για να τελειώνουμε τελικά με αυτήν την οικονομική…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ που μας κρατάει όλους χρηματοοικονομικά δέσμιους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;;;

Αυτο που πρεπει να πουμε εδω ειναι οτι εμεις δεν είμαστε σαν...

ορισμένους που τα τελευταία χρόνια, περιφέρονται εντος της Ελλάδος πλασάροντας ένα μάτσο ψεύτικα ομόλογα που μόνο ομόλογα…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά συναλλαγματικές με τις οποίες γίνονται οι περισσότερες χρηματοοικονομικές ΑΠΑΤΕΣ.

Εμείς θα σας παρέχουμε έγγραφα ΕΠΙΣΗΜΑ για την ΎΠΑΡΞΙΝ αυτού του καταπιστεύματος όπως έχει καταγραφεί σε μερικά εκτενή έγγραφα που έχουν καταγράψει πάρα πολλούς περίεργους τραπεζικούς λογαριαμούς πολλών εθνών που βρίσκονται στην Παγκόσμια Τράπεζα . ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «THE INFINITE BANK STATEMENTS» (δηλ., οι Άπειρες Τραπεζικές Καταστάσεις) έχουν σχέση με αυτά που πρόκειται να σας δειξουμε και θα μας μιλησει για αυτα ενα απο τα λιγα ατομα παγκοσμιως που εχει προσβαση σε τετοιου ειδος εγγραφα και θα μας επιβεβαιώσει το περιεχόμενο αυτων των εγγράφων και το προσωπο αυτο ειναι η κυρια Karen Hudes, πρώην Νομική Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Κάρεν είναι πάρα πολή γνωστή τόσο στα μεγάλα κανάλια όσο στο διαδίκτυο για αυτό το έργον που έχει κάνει αποκάλυπτωντας την αλήθειας για το «παγκόσμιον καταπίστευμα.»

Το παρακάτω άρθρον το συντάξαμε εμείς σε συνεργασία με την κ. Κ. Hudes και είναι μια συλλογη των δικών της ερευνών και ευρημάτων/πορισμάτων. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΝ μπορεί να μας πει για το εάν αληθεύουν αυτά τα έγγραφ ή όχι! ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ!

Η μετάφρασις και επιμέλεια είναι δική μας.

~

Γράφει η κα. Karen Hudes:

Το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου αποτελεί ένα ενιαίο μεγάλο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων που κατέχει πολλές εταιρείες στις αγορές κεφαλαίου και εκδίδει τα χαρτονομίσματα όλων των εθνών του κόσμου. Τρεις μαθηματικοί του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας απέδειξαν την ύπαρξη του συστήματος του δικτύου του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου, το οποιό ονομάζουν επίσης «η σούπερ οντότης».

Υπάρχει μια πολύ ισχυρότερη οικονομική ομάδα που ονομάζεται Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΙΣ (εφεξής ΠΠΔ), THE GLOBAL DEBT FACILITY. Η ΠΠΔ έχει καταγραψει τα αποθέματα χρυσού του κόσμου, το ασήμι, τη πλατίνα, τα διαμάντια καθώς και άλλα πολύτιμα μέταλλα, τα έργα τέχνης και άλλων θησαυρών. Ο κ Ferdinand Marcos ήταν ο δικηγόρος που ίδρυσε την ΠΔΧ στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Όλες οι χώρες και οι βασιλικές οικογένειες του κόσμου συμφώνησαν να κρατήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ μυστικα για μια περίοδο 50 ετών. Στη συνέχεια, στο τέλος αυτής της χρονικής περιόδου, οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης του διοικητικού συμβούλιου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ συμφωνησαν οτι θα χρησιμοποιουσαν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία προς όφελος της ανθρωπότητος.

Εγώ, η Karen Hudes, ακολουθώντας τα χνάρια του κ. Ferdinand Marcos, είμαι η Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια της ΠΠΔ.

Η ΠΠΔ ξεκινά με τον κ. Jose Rizal (Χοσέ Ριζάλ) ο οποίος ήταν ο χειρουργός που σπούδασε Οφθαλμολογία στη Γερμανία …

Ο Χοσέ πήγε στο Βατικανό το 1898, πηρε το όνομα Αιδεσιμότατος Πατήρ José Antonio Diaz και έγινε αυτό που ονομάζεται ο…ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ή ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ των Ιησουιτών. Μεταξύ της 14 Δεκεμβρίου 1942 και της 14 Σεπτεμβρίου 1946, ήταν ο Χοσέ που έβαλε τα περιουσιακά στοιχεία του βατικανου στην εν λόγω ΠΠΔ! Την ατομική βόμβα την έριξαν στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε ο Χοσέ να παραδόσει τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ στο δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου! Υπάρχουν δολάρια, στην ΠΠΔ, του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ που εκτύπωσε πριν πολλά χρόνια ο κ. Ρόναλντ Ρίγκαν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, και αυτά πρόκειται να ανταλλαγούν σύντομα με ομοσπονδιακά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ.

Τα νομίσματα αυτά, αφού κοπούν, τα δολάρια του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ πρόκειται να ανταλλαγούν με Orum [1] που περιέχει χρυσό από την ΠΠΔ. Το οrum λειτουργεί σαν ένα χαρτονόμισμα κανονικό, και στην πραγματικότητα έχει το αντίστοιχο ποσό του χρυσού που είναι στην ονομαστική αξία του νομίσματος υποθηκευμενο στην ΠΠΔ.

Το δίκτυο του εταιρικού παγκόσμιου ελέγχου κάνει ότι μπορεί για να κλέψει τα στοιχεία του ενεργητικού της ΠΠΔ.

Υπάρχει ένας συνασπισμός στο διοικητικό συμβούλιο των διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, που με διόρισε ως Αναπληρώτρια Γενική Σύμβουλο της Διεθνούς Τράπεζας της Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Αυτό είναι ο παλαιότερος φορέας της Παγκόσμιας Τράπεζας· υπάρχουν κι άλλοι τέσσερις.

Εγώ ομιλώ εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου των διοικητών εφ ‘όσον θα έχω πάρει πρώτα την έγκρισή του για να εργαστώ για λογαριασμό όλης της ανθρωπότητος.

Κατά τις ετήσιες συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Περού τον περασμένο Οκτώβριο 2015, συμφωνήσαμε ότι κάθε χώρα θα δηλώσει εγγράφως αν δεν συμφωνεί με αυτό που κάνω ή λέγω ως Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια. Στις 18 Δεκεμβρίου, 2015, η επιτροπή ανάπτυξης των 25 υπουργών Οικονομικών ενημέρωσε τον Δρ Τζιμ ΓΙΟΥΝΚ Κιμ, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, και τον αντιπρόεδρο Sean McGrath, τον επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού της Παγκόσμιας Τράπεζας, ότι δεν θα είναι πλέον απαραίτητες οι υπηρεσίες τους.

Η ΠΠΔ έχει εμπράγματα βάρη, τουτέστιν, καθολικές οικονομικές καταστάσεις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κώδικος, σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία Federal Reserve Bank (της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ). Είναι o κ. Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Τζο Μπάιντεν και η διοικίτρια της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ, κ. Janet Yellen, που προσπαθούν να επηρεάσουν την παγκόσμια επαναφορά νόμισματος (global currency reset).

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, πλην της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ, είναι σε μια συμμαχία στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ και έχουν συμφωνήσει για την παγκόσμια επαναφορά νόμισματος για να αντικατασταθούν τα ομοσπονδιακά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τα δολάρια του ΥΠ.ΟΙΚ των ΗΠΑ στην ΠΠΔ. Μιλάμε εδώ για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη.

Έχω παράσχει τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΠΔ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Έστειλα επίσης τις πληροφορίες αυτές στην Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή για τη Διεθνή Νομισματική και Οικονομική Πολιτική, η οποία προεδρεύεται από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ) των ΗΠΑ. Εδημοσίευσα αυτές τις πληροφορίες και σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας διαβάσουμε τώρα την επιστολή που έστειλα σε αυτους τους επίσημους, διεθνείς κυβερνητικούς οργανισμούς:

~

Προς τα μέλη του Εθνικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου:

Re: Επιστολές προς την Παγκόσμια Τράπεζα και την Επιτροπή Ανάπτυξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της 28ης Δεκεμβρίου, 2015 και της 21ης Ιαν 2016, σχετικά με την παγκόσμια επαναφορά νομίσματος από τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ.
Αυτό είναι για να ενημερωθείτε ότι κατέθεσα στο Securities and Exchange Commission (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της ΠΠΔ. Οι δηλώσεις αυτές θα πρέπει να διορθωθούν, δεδομένου ότι η επιτροπή των 300 δεν έχει κανένα ένομο εποπτικό ρόλο σε αυτό.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στο μεσοδιάστημα κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης της ΠΠΔ. Όπως ενημερωθήκατε μέσα απο τα μνημόνιά μου απο τις 21 και τις 23 του Δεκέμβριου του 2015, αρχικά οτι αντικαθίστανται αντισυνταγματικά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ με δολάρια του ΥΠ.ΟΙΚ των ΗΠΑ και στη συνέχεια με νομίσματα που κόβονται από τα διεθνή αποθέματα χρυσού που κατέχει η ΠΠΔ.
Με εκτίμηση,

Karen Hudes
Αναπληρώτρια Γενική Σύμβουλος
Η Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης για την Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσιν, TVM-LSM-666

Το ανωτέρω έγγραφον εστάλη εις τους ακόλουθους αυτήν την 25η ημέρα του Ιανουαρίου, 2016:
Ο αξιότιμος Jacob Lew (Ιακώβ Λιου) Πρόεδρος της NAC
1500 Pennsylvania Avenue, NW Washington, DC 20220
Ο αξιότιμος Τζον Κέρι Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
2201 C Street, NW Washington, DC 20520
Η αξιότιμη Janet Yellen, Διοικήτρια της Federal Reserve Bank
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Λεωφόρου Reserve System 20th Street & Σύνταγμα
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Η αξιότιμη Penny Pritzker Γραμματέας Εμπορίου
1401 Constitution Avenue, NW Washington, DC 20230
Ο αξιότιμος Φρεντ Π Hochberg
Επίτροπος και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Export Import Bank (Τράπεζα Εισαγωγών και Εξαγωγών) 811 Vermont Avenue, NW
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Ο αξιότιμος Rajiv Shah
Διαχειριστής, Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης 1300 Pennsylvania Avenue, NW
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Ο αξιότιμος Εμπορικός Αντιπρόσωπος Michael Froman ΗΠΑ
600 17th Street, NW Washington, DC 20508
Ο αξιότιμος Mary Jo White
Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 10o F Street, NE
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
22 Κώδιξ των Η.Π.Α. § 286K-1 – Οι τίτλοι που εκδίδονται από την Τράπεζα ως απαλλασσόμενοι τίτλοι· εκθέσεις που κατατέθησαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (α) Οποιοιδήποτε εκδοθέντες τίτλοι από τη Διεθνή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε εγγυήσεως από την τράπεζα, έστω και περιορισμένης εμβελείας), καθώς και κάθε τίτλος εγγυημένος από την τράπεζα ως προς τόσο το κεφάλαιο όσο και τους τόκους, θα θεωρείται εξηρημένος τίτλος κατά την έννοια του εδαφίου (α) (2) του άρθρου 77γ του τίτλου 15 και του εδαφίου (α) (12) του άρθρου 78γ του τίτλου 15.
Η τράπεζα υποβάλλει στο Securities and Exchange Commission (Κεφαλαιαγορά), τοιαύτες ετήσιες και άλλες εκθέσεις εν σχέσει με τοιούτους τίτλους, όπως κρίνει σκόπιμο η Επιτροπή, ενόψει του ειδικού χαρακτήρος της τράπεζας και των δραστηριοτήτων της, και αναγκαίο για το δημόσιο συμφέρον ή για την προστασία των επενδυτών.
Σύμφωνα με την Συμφωνία Διαδοχής της Σημαντικής Ανακάλυψης του Διμερούς Minesfield του 1950 (Bilateral Minesfield Breakthrough Successor Agreement του 1950), το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαχειρίζονται ένα καταπίστευμα που αναφέρεται μερικές φορές ως η Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσις (ΠΠΔ), και αναγνωρίζεται ως TVM-LSM-666 που περιέχει τα διεθνή νομισματικά αποθέματα χρυσού και άλλες περιουσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και των άλλων 187 χωρών μελών. Είναι απαραίτητο για το δημόσιο συμφέρον οι ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της TVM-LSM-666 να κατατεθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τω ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.

*Τέλος του άρθρου της κας Karen Hudes*

~
–––––––––
2 – της Karen Hudes, της Εκτελούσης χρέη Γενικού Συμβούλου,
της Διαχειρίστριας Εντολοδότριας Επόπτριας του Διεθνούς Τραπέζης Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως για την Παγκοσμίαν Διευκόλυνσιν Χρέους, TVM-LSM-666 | Karen Hudes, Acting General Counsel, International Bank for Reconstruction and Development Overseer Mandate Trustee, Global Debt Facility, TVM-LSM-666 | Link:https://s3.amazonaws.com/khudes/Twitter1.25.16.3.pdf https://s3.amazonaws.com/khudes/Twitter1.26.16.2.pdf
___________

Και συνεχίζουμε με τα έγγραφα τα…ΕΠΙΣΗΜΑ!…

Εδώ παρακάτω μπορούμε να δούμε το Πιστοποιητικό Δικαιώματος αυτού του τεράστιου παγκόσμιου καταπιστεύματος απο τη δεκαετία του ᾽70 που λέγεται η Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσις από την Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων υπογεγραμμένο απο τον κ. Ferdinand E. Marcos, τον τότε Πρόεδρο των Φιλιππίνων, μερικά στελέχη της κυβέρνσηής του και άλλα σημαντικά συμβαλλόμενα μέρη.

Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι το εν λόγω πιστοποιητικόν έχει επάνω του τις σφραγίδες τόσο του ΔΝΤ όσο και της Παγκόσμιας Τράπεζας όσο και του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ! Επίσης, στο κάτω μέρος του εγγράφου διαβάζουμε τα εξής αξιοσημείωτα:

«Περαιτέρω, ως εκ τούτου, το Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος των ΗΠΑ κήρυξε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να είναι απαλλαγμένα από κάθε εμπράγματο βάρος, εγκληματικής προέλευσης, Κωδικός Ασφαλείας 50-20, Συνθήκη του Παρισιού, Συνθήκη των Βερσαλλιών, που προστατεύονται από την παγκόσμια ασφαλιστική ασυλία.»

Μόνο η κα. Karen Hudes κατάφερε να μας παράσχει αυτό το πιστοτικό που, μόνο απο μόνο του, λέει ΠΟΛΛΑ εν προκειμένῳ!!!

Και μετά απο αυτό, θα δείτε τη πρώτη σελίδα των INFINITE BANK STATEMENTS που προείπαμε παραπάνω αλλα και τους αριθμους των λογαριασμων των Ελληνικων τραπεζων στην παγκοσμια τραπεζα και φυσικα ποιοι υπογραφουν στο τελος των εγγραφων αυτων.Τιθεται τωρα ενα τεραστιο ερωτημα ,γιατι κυριοι δεν μας λετε τα ποσα που εχουμε εμεις οι Ελληνες στην παγκοσμια τραπεζα ;;;;;Γιατι επιβαλλατε στον Ελληνικο λαο δσβασταχτα φορολογικα βαρη και δεν απευθυνθηκατε στην παγκοσμια τραπεζα και σε αυτους τους λογαριασμους που εχουμε εκει;;;;
Δεν νομιζομε οτι πρεπει να προσθεσουμε κατι αλλο ,τα συμπερασματα οπως παντοτε δικα σας…

–KAREN HUDES
ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
–ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ 1
παγκοσμια τραπεζα 1
παγκοσμια τραπεζα 2
παγκοσμια τραπεζα 3
παγκοσμια τραπεζα 4










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου