Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

SOS! ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ! ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ!

Η καταγγελία είναι ακριβής. Πρόκειται για αλβανικής καταγωγής ανήλικα παιδιά (η ηλικία τους κυμαίνεται μεταξύ 12-13 ετών) και τα οποία...


περιφέρονται σε πολυκατοικίες μαζεύοντας γατάκια νεογέννητα! Η καταγγελία μας έγινε από διαχειρίστρια πολυκατοικίας της οδού Περικλέους στον Χολαργό (όπου υπήρχαν πολλά νεογέννητα γατάκια-γύρω στα 10), αναφέροντας ότι: αρχικά τα δύο ανήλικα παιδιά ζήτησαν αν μπορούσαν να πάρουν ένα νεογέννητο γατάκι για να το φροντίσουν. Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, μη υποπτευόμενη τη συνέχεια, τους είπε:
--Πάρτε ένα γατάκι αλλά με την προϋπόθεση να το προσέχετε. Μπορείτε να το φροντίσετε; Έχετε χώρο;
Τα παιδιά απάντησαν θετικά και πήραν το γατάκι. 
Όμως, μέσα σε 2-3 ημέρες τα γατάκια εξαφανίστηκαν! Μία άλλη κυρία είπε ότι είδε τα παιδάκια να έρχονται και να βάζουν γατάκια σε σακούλες και να εξαφανίζονται!!! Από τις περιγραφές και τη μαρτυρία μίας άλλης γυναίκας, επιβεβαίωσαν ότι ήταν τα ίδια παιδιά και ότι ήταν αλβανικής καταγωγής. Εξέφρασαν μάλιστα τον φόβο ότι τα παιδιά πήραν τα γατάκια για να τα βασανίσουν!!!
Εφιστούμε την προσοχή σε ενοίκους άλλων πολυκατοικιών που διατηρούν-φροντίζουν γατάκια. Μεταφέρουμε την πληροφορία και στην Αστυνομία ώστε να ενεργήσει τα δέοντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου