Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο ΜΠOΥΧΕΣΑΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ! ΡΕ ΟΥΣΤ, ΤΣΙΡΛΙΑΡΗ-ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ! Ο "ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ", Ο ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ "ΝΑΙ"! ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

"Επέζησε της απεργίας πείνας για να ψηφίσει 
το νέο Μνημόνιο"  

Είναι "μπουχέσας"! Φωνάξτε τον ρε δημοσιογράφοι στα κανάλια για να ...

τον... κανακέψετε! Τέτοιοι, γλοιώδεις πολιτικά τύποι, θέλουν δημοσιογραφικό ξεφτίλισμα. Να βλέπουν κανάλια ή να τους κάνουν πρόσκληση και να παίρνουν δρόμο! Μιχελογιαννάκης: ο δήθεν απεργός πείνας, ο δήθεν πατριώτης και αντιστασιακός, ο γενικώς "δήθεν"! Υποδύεται τον παλικαρά αλλά είναι τσιρλιάρης. Λέει "ναι" σε όλα. Λέει "ναι" στις εντολές των τοκογλύφων, ενώ μέχρι προ λίγο σήκωνε μπαϊράκι ότι δεν θα ψήφιζε φορολογικό και ασφαλιστικό! 
Ο Παναγιώτης Αποστόλου γράφει για την φαιδρή πολιτικά περίπτωση Μιχελογιαννάκη, που με τη στάση του ξεφτιλλίζει όλους τους Κρητικούς!
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κήρυττε ανένδοτο αγώνα κατά της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Εθνοκτόνο “αριστερό” Μνημόνιο. Ξεκίναγε, τάχατες, απεργία πείνας στο Σύνταγμα, μαζί με Σύρους πρόσφυγες. Προέτρεπε το λαό να σπάσει τους καναπέδες και να ξεσηκωθεί. 
Παρά ταύτα, ξαφνικά αυτό το πολιτικό αγλάισμα της Κρήτης, αναφώνησε την Κυριακή 8 Μαίου 2016 στην ελληνική Βουλή: ΝΑΙ σε όλα. Ναι στο θάνατο του συνταξιούχου, του εργαζόμενου. Ναι στην φορολόγηση και της μύγας που πετάει.
Και το ερώτημα είναι: Θα μπορέσει να πάει ξανά στην Κρήτη; Θα μπορέσει να αντικρύσει του πολίτες που τους υποσχέθηκε τα τελείως αντίθετα, πριν υφαρπάξει την ψήφο τους;

Και βέβαια, αυτός και οι όμοιοί του θα θελήσουν να πάνε στις εκλογικές Περιφέρειές τους. Γιατί δεν έχουν ανδρισμό, δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν εντιμότητα, δεν έχουν συνέπεια, δεν έχουν τσίπα. Όμως, θέλω να δω πως θα τον υποδεχτούν οι Κρητικοί, όταν αποφασίσει να μεταβεί στο Νησί, για να αντιληφθούμε το μέγεθος ξεπεσμού της Κοινωνίας μας!!

3 σχόλια:

  1. ΣΤΑ 4 ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΠΩς ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΑΜΕΝΟΙ,ΑΦΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΟΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑς ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και αυτός ο Μιχελογιαννάκης της "σχολής" του πρόεδρα φυσομπεμπέ συγΚαμμένου...! Ξέρετε τώρα, αυτού που θα έκανε "κούγκια", που θα πλημμύριζε με λαθρομουσουλμάνους την Ευρώπη, αλλά αντ΄αυτού πλημμυρίσαμε τα Ελληνικά νησιά και την Ειδομένη με δαύτους, είναι αυτός που δεν θα υπέγραφε μνημόνιο ούτε νεκρός(!) και κατηγορούσε τους άλλους, γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους στα τέσσερα...ναι αυτός "δίδαξε" το κοπέλι Μιχελογιαννάτσι στην υπέρτατη σε δεξιότητα ... κολοτούμπα!!
    Πάνος συγΚαμμένος, Πρόεδρας Ξεφτ.Ελ.(ξεφτιλισμένος Έλληνας)
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ: Κρῆτες, ἀεὶ ψεῦσται, κακὰ θηρία, γαστέρες ἀργοί·

    ΑπάντησηΔιαγραφή