Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ "TOKOULOURI.COM"! ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ! ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ"!!!

Ντροπή και αίσχος για την ιστοσελίδα "tokoulouri.com"! Κάνει σάτιρα και πλάκα ακόμη και με τον ανθρώπινο πόνο! Η είδηση που έχει ανέβει ως....

αποκλειστική από τον συγκεκριμένο ιστότοπο με  τίτλο: Δεν μαζεύτηκαν αρκετά likes στο facebook για τη θεραπεία του άρρωστου Γιαννάκη, θα αρκεστεί σε ένα τσεκαπ, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτό του μικρού και
άρρωστου Γιαννάκη προκάλεσε μεγάλο ντόρο στο διαδίκτυο! Και αυτό διότι αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά blogs (ανάμεσα στα οποία και στο δικό μας) με πολλούς πολίτες να εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθεια και να βοηθήσουν τον Γιαννάκη ώστε να σώσει τη ζωή του! Μέχρι και ο Δήμος Νέας Ιωνίας ειδοποιήθηκε, μια και η είδηση, όπως την παρουσιάζει tokoulouri.com αναφέρεται στην περιοχή Περισσού και σε τοπικό ιατρικό κέντρο το οποίο ανέλαβε "...να πραγματοποιήσει την θεραπεία την οποία απεγνωσμένα χρειάζεται ο μικρός Γιάννης"!!!
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του μικρού, αλλά επιβεβαίωσε ότι είδε το θέμα μέσα από το διαδίκτυο! 
Επικοινωνήσαμε κι εμείς με το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου και συγκεκριμένα με την κα Μαρία Μπελεχρή και της τονίσαμε ότι ο Δήμος οφείλει είτε να βρει ποιο τοπικό ιατρικό κέντρο ανέλαβε την εκστρατεία αυτή, ώστε να βοηθήσει ο Δήμος, είτε να καταγγείλει το εν λόγω site αν πρόκειται για είδηση-μούφα! Η κα Μπελεχρή μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του Δήμου για να εξακριβώσει την αλήθεια των περιστατικών! 
Στο μεταξύ επικοινώνησε με τον δικό μας ιστότοπο κυρία η οποία μένει στον Περισσό η οποία μας είπε: "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη νύχτα από τη στεναχώρια μου γι' αυτό το παιδί. Διάβασα το θέμα από το blog σας και θέλω να βοηθήσω αλλά δεν γνωρίζω πώς; Δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για το παιδί..."! 
Αμέσως στείλαμε e-mail στο συγκεκριμένο ιστότοπο και του τονίζαμε: "Αυτή η είδηση για τον μικρό Γιάννη που χρειάζεται άμεσης βοήθειας, έχει βγει από σας και την έχω αναπαραγάγει κι εγώ: http://www.tokoulouri.com/society/unlife/ Έχει δημιουργήσει ολόκληρο θέμα και στον Δήμο Ν. Ιωνίας να βρει ποιο ιατρικό κέντρο είναι αυτό και ποιο παιδί χρειάζεται βοήθεια! Αν τυχόν το θέμα είναι ΜΟΥΦΑ, και έχει βγει από σας, έχοντας δημιουργήσει τεράστια ανησυχία στον κόσμο οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν, χωρίς να ξέρουν πού να απευθυνθούν, τότε θα υπάρξει δημόσια καταγγελία και από τον Δήμο Ν.Ιωνίας και από το δικό μου blog. Παρακαλώ δώστε μια απάντηση"!

Διαβάστε την απάντηση που μας έστειλαν από tokoulouri.com και φρίξτε: "Η ιστοσελίδα www.tokoulouri.com προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους ακόλουθους όρους. Η χρήση των σελίδων της ιστοσελίδας θα γίνεται με την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων από τους χρήστες. Οι χρήστες, πριν κάνουν χρήση της ιστοσελίδας, οφείλουν να αναγνώσουν προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης.
Περιεχόμενο Δημοσιεύσεων
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης των συντακτών της ιστοσελίδας. Κανένα δημοσίευμα δεν περιέχει αληθινή είδηση. Τα δημοσιεύματα και οι υποτιθέμενες ειδήσεις που εμπεριέχουν είναι πλασματικά στο σύνολό τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πρέπει να συγχέονται με αυτή. Μοναδικό στόχο έχουν τη σάτιρα και ως σατιρικά θα πρέπει να εκλαμβάνονται από τους αναγνώστες τους. Οι συντάκτες και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν έχουν καμία πρόθεση να προσβάλλουν, να δυσφημίσουν ή να συκοφαντήσουν τα πρόσωπα που αναφέρονται στις δημοσιεύσεις".
Ομολογούν δηλαδή (και αποδεικνύεται από το συγκεκριμένο θέμα) ότι κάνουν σάτιρα με τον ανθρώπινο πόνο! Θα μπορούσαν δηλαδή για παράδειγμα να πουν ότι ...βιαστής βιάζει μικρά παιδιά και να προσέχουν οι γονείς γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά τους ή να διαδώσουν ότι τζιχαντιστής κυκλοφορεί στην Αθήνα και ήδη έσφαξε έναν συνάνθρωπό μας! Κι όλα αυτά για χάρη της σάτιρας! Έτσι τη βαφτίζουν!
Εμείς αυτό το λέμε ΑΛΗΤΕΙΑ! Ποιος σας είπε ρε ότι έχετε δικαίωμα να το κάνετε αυτό; Επειδή γράφετε ότι ο αναγνώστης οφείλει να αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους...όρους που βάζετε εσείς; Ε, λοιπόν δεν βάζετε όρους εσείς, διότι ουδείς νοήμων μπορεί να δεχτεί ότι μπορείτε να κάνετε σάτιρα με τον ανθρώπινο πόνο! Και να προκαλείτε αναστάτωση στο σύμπαν! Γι' αυτό, αυτό που κάνετε το λέμε ΑΛΗΤΕΙΑ! 

4 σχόλια:

  1. Βρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας, που κάνετε συστηματική προπαγάνδα μίσους εναντίον των προσφύγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Ποιοι να κοιτάξουν τα χάλια τους;;
      2) ποιοι κάνουν προπαγάνδα μίσους εναντίον των προσφύγων;;

      Διαγραφή
    2. βρε δεν μαμιεσαι μπας και ασπρίσεις.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή