Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΟΜΟΡΦΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ...ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ 28.000 ΕΥΡΩ (;)!!!

Εντοπίστηκε σήμερα (16/09/2016) το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη.
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ αφού εντοπίστηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι ...

καλά στην υγεία της, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, καθώς η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από την ημέρα που εξαφανίστηκε (27/8) και η μητέρα της και ο πατέρας της περίμεναν καρτερικά ένα στοιχείο που θα ρίξει «φως» στην εξαφάνισή της.
Την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε υπάλληλος του ξενοδοχείου που αναγνώρισε την 27χρονη. Όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν και της ρώτησαν για τους λόγους της εξαφάνισης της εκείνη έκπληκτη δήλωσε ότι «έκανε διακοπές».
Προβληματισμό προκαλεί η πληροφορία του Bloko.gr, ότι η φοιτήτρια έφερε μαζί της περίπου 28.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα στο Λουτράκι έσπευσαν ο πατέρας της, γιατρός από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (με τον οποίο έχουν οικογενειακή σχέση), αλλά και ο ψυχίατρος που είχε γνωματεύσει ότι η φοιτήτρια πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, από μαρτυρίες και περιγραφές της συμπεριφοράς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φοιτήτρια αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να εξεταστεί από αστυνομικούς.
Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία 24ωρα εστίαζαν στα στοιχεία που είχαν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Μαρίας, μήπως και εντοπίσουν κάποιο κομμάτι που λείπει από το πάζλ της υπόθεσης.
Εκεί που είχαν εστιάσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί ήταν στο τι συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο 11 με 1 το μεσημέρι, όταν από το διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έφυγε η μητέρα της Μαρίας για να ψωνίσει.
newsbomb.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

3 σχόλια:

  1. Ε όχι ρε γ@μω την τρέλα μου !!
    Πως δεν την έτυχα μπροστά μου να πάμε μαζί διακοπες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την απήγαγαν εξωγήινοι του Ανατολικού ηλιακού συστήματος για πειράματα γενετικής που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι. Το ανεξήγητο είναι πού βρέθηκαν τόσα χρήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι οι μελαχρινοί Ανατολικοί χρησιμοποιούν ευρέως το δολάριο για συναλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή