Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ" Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ!

Για αήθη επίθεση του Π. Πολάκη κατά της δημοσιογράφου του ALPHA E. Tσικρίκα...


κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, με αφορμή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έπειτα από το χθεσινό επεισόδιο στη ΔΕΘ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό.

Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”.

Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

O Π. Πολάκης στη χθεσινή του ανάρτηση, η οποία συνοδεύονταν από φωτογραφίες, ανέφερε: 

«Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της . Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές" φωτογραφίες».


Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα έδωσε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM και, μέσω αυτής, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;

Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου