Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ: "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Ψήφισμα του 4ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.: Κάλεσμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία


                      ΨΗΦΙΣΜΑ
Το 4ο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. ( Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) με το παρόν ψήφισμα, δηλώνει ότι ακολουθεί τις επαναστατικές παραδόσεις του λαού...

μας, του οποίου τα κινήματα -από την εποχή της Εθνικής Παλιγγενεσίας έως την Εθνική Αντίσταση- συνδύαζαν την απελευθέρωση, με την αναγνώριση της Ορθοδοξίας, ως επικρατούσας θρησκείας. Στα πλαίσια αυτά, αναγνωρίζει:
1) Την παρουσία και τον καθοριστικό διαχρονικό ρόλο της Ορθοδοξίας στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους,
2) Την καθοριστικής σημασίας συμμετοχή των ορθοδόξων Χριστιανών στους αγώνες του Ελληνικού λαού, για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία,
3) Την συμπαράσταση της Εκκλησίας στο χειμαζόμενο Ελληνικό λαό κατά το παρελθόν και ιδιαιτέρως σήμερα:
Καλεί την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας,  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να αξιοποιήσει την εκκλησιαστική περιουσία ως θεματοφύλακάς της και όχι σαν επιχειρηματίας ή για ιδιοτελείς σκοπούς. Οχι για να πληρωθεί το ανυπόστατο και παράνομο για τον λαό, χρέος προς τους τοκογλύφους της Ε.Ε.και του Δ.Ν.Τ., αλλά για βοηθηθεί και να ανακουφισθεί ο υπό κατοχήν ευρισκόμενος Ελληνικός Λαός.
Καλεί τον Ορθόδοξο κλήρο να αναλογισθεί το Παράδειγμα του Παπαφλέσσα, του Αθανασίου Διάκου, του παπά Ανυπόμονου, και πλήθους άλλων, να καθορίσει τη στάση του, και να παίξει τον ιστορικό του ρόλο σήμερα, με τη συμμετοχή του στους αγώνες του Ελληνικού λαού, για την απελευθέρωση της Πατρίδας από το νέο Ευρωπαϊκό Ράιχ.
Το ΕΠΑΜ θέλει να υπενθυμίσει προς όλους (λαό και κλήρο), ότι η Ορθοδοξία υπήρξε και παραμένει επικρατούσα θρησκεία, μόνο στον βαθμό που συνδέεται οργανικά με τους αγώνες του λαού για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία.

Το Σώμα του 4ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ
Αθήνα 13 Ιουνίου 2015

3 σχόλια:

  1. Οι τοποθετήσεις σας,είναι εκπληκτικές.
    Αρκεί κάποιος να τις ακολουθήσει.
    Να τις κατανοήσει.
    Γιατί υπάρχουν φοβερές "αγκυλώσεις",όσον αφορά την έννοια των λέξεων.
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=z00FcirLm-8

    ένας σαν τους άλλους κι αυτός!ΗμΜασωνία παντού!
    πρέπει κανείς να μην ενθουσιάζεται όταν τον χαιδεόυν τα αυτιά με αυτά που πιστεύει.δυστυχώς γιά μας ο λύκος φοράει προβιά προβάτου,ας ψάχνουμε περισσότερο την αλήθεια,όπως το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8
      συγγνώμη λάθος η παραπάνω διεύθυνση.το βίνεο ειναι αυτό :
      Καζάκης-ΕΠΑΜ-Μασωνία

      Διαγραφή