Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

Την πιο πάνω απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ανήρτησε στο προφίλ της στο f/book η Μελίνα Τσέλιου (δημοσιογράφος και ιατρός). Μάλιστα γράφει και το πιο κάτω σχόλιο: "Φαντάζομαι..οι γονείς που υποστηρίζουν αυτή την κατάπτυστη απόφαση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου...την ημέρα του Αγιασμού το σταυρό τους τον έκαναν με χριστιανική ευλάβεια και κατάνυξη...
" ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται..."". 
Προφανώς και θα υπάρχουν αντιδράσεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και ...

ευρύτερα. 
Ακόμη και η ίδια η δημοσιογράφος στο προφίλ της δέχτηκε διάφορα σχόλια. 
Δείτε μερικά: 
Lew Lewn Εσυ Μελίνα πόσους φιλοξενεις εκεί στη Γερμανία που εισαι;
Nikos Dafereras Υπεραπλούστευση μιας τραγικής για πολλούς κατάστασης που οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα...εξ αποστάσεως βεβαίως βεβαίως...
Stefanos Tsigkas Πρωτα να γινουν εξετασεις υγειας και μετα μπορει να γινει ενταξη. Πανω απο ολα και η υγεια των μαθητων.
Vagelis Papadopoulos Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και είναι μοναδική:
"Θα τους κλασετε τ αρχ....@!"
https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/.../14333120...

Γιάννης Δημητριάδης Μην μπλέκεις τον Χριστό στις αποφάσεις της κυβέρνησης να φέρει εδώ όλη τη μουσουλμανική Ασία!!! Ή ξεχνάμε τις δηλώσεις τους πριν να γίνουν κυβέρνηση; Και επειδή οι ψευτοκουλτουριάρηδες επικαλείστε τα λόγια Του Χριστού περί "αγάπης αλλήλων" να θυμίσω πω...Δείτε περισσότερα
Diana Santorini Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν όντως πρόκειται περί αναξιοπαθουντων ή έρχονται συστηματικά βάσει σχεδίου.
Από εκεί ξεκινούν όλα. 
Και πολύ φοβάμαι ότι έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα. 
...Δείτε περισσότερα

22 σχόλια:

  1. Από όσο γνωρίζω, εάν ένα παιδάκι κάνει κάποια ζημιά στο σχολείο, ενημερώνονται οι γονείς του και επιβαρύνονται το κόστος.
    Εάν λοιπόν ένα "προσφυγόπουλο" πάρει μια πέτρα και σπάσει δυο-τρία τζάμια, ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος; η μαμά με την μαντίλα και την σαγιονάρα στο hot spit; ή ο μπαμπάς με το λεχριτοσόρτς και το λίγδα μαλλί θα βγάλει από την τσέπη το μάτσο τα πεντοχίλιαρα για να επισκευάσει τη ζημιά;

    Δεν συζητώ για την ελονοσία. Ούτε για τα άτομα που ήδη νοσούν στη Βόρειο Ελλάδα. Και μη μου πει κανείς ότι είχαμε ελονοσία και πριν δυο χρόνια. Όλος αυτός ο συρφετός την έφερε μαζί του, και την φυματίωση (από την οποία παρεμπιπτόντως ούτε τα ελληνόπουλα εμβολιάζονται διότι δεν υπάρχουν φράγκα στα ταμεία του κράτους για εμβόλια) και την ηπατίτιδα και όλες αυτές τις "παιδικές" ασθένειες.

    Κρίμα.
    Κρίμα που η χώρα διοικείται από μια χούφτα ΔΗΘΕΝ ανθρωπιστών.

    Γιατί δεν πάνε στην Αυστραλία όλοι αυτοί οι αναξιοπαθούντες;
    Διότι, ούτε απέξω από το λιμάνι δεν τους αφήνουν να περάσουν. Διότι εκεί υπάρχουν νόμοι και υπάρχει και κράτος οργανωμένο. Εδώ, υπάρχει ... άστο καλύτερα. Ας μην το πω.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ δεν μπορώ! Μόλις διάβασα την δήλωση του παμμέγιστου Φίλη.
    Παραθέτω το απόσπασμα ακριβώς όπως το διάβασα σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

    Κάλεσε δε τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου "να ξανασκεφτούν αυτή την απόφασή τους" καθώς, όπως τόνισε, "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αντιθέτως είναι ομορφιά".

    Σε ποιο σχολείο είπαμε ότι πάει η κόρη του Υπουργού Παιδείας;
    Μήπως σε κάποιο αναβαθμισμένο ιδιωτικό, όπως και της κυρίας Περιστέρας;

    Πού την βλέπει, δηλαδή, ο παμμέγιστος την ομορφιά;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ομορφια να κολησει το παιδι μας ιπατητηδα και φυματιωση.Φυσικα το καλυτερο που θα συμβεί θα ειναι οτι θα μας ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα σχολικα βιβλία και θα απαιτησουν και ΤΖΑΜΙ.Το δε ακομη καλυτερο οταν δουμε τι πραγματικά σκεφτονται οι λαθρο



    Το Κοράνιο είναι γεμάτο από εντολές του Αλλάχ για την επίδοση στον πόλεμο, κατά τρόπο σαφή και αναντίρρητο απέναντι στους αλλόθρησκους:

    «Φονεύετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε»(Η Αγελάδα 2,191)

    «Πολεμάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε»(Η Μετάνοια 9,5)

    «Όταν συναντάτε τους άπιστους, κτυπάτε και σφάζετε τους»(Μωάμεθ Προφήτης 47,4)\

    «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”»(Μπουχαρί:Τ4Β52Α260)

    «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» (Κοράνι, 8:12)

    «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» ( Κοράνι, 8:15–16)

    «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σαςθα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι 8:65)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη;

    http://www.triklopodia.gr/vomva-paranomo-tzami-vasi-tou-antiratsistikou-nomou-ti-tha-kani-kivernisi-ke-dikeosini/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου).
    ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ 34 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων Ωραιοκάστρου . Δεν θέλουμε Ιμάμηδες και ισλαμιστές στα σχολεία μας μαζί με τα παιδιά μας . Εδώ στον Χολαργό οι Σύλλογοι Γονέων αποτελούν συνιστώσες του σημερινού σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος . Εσείς οι συριζαίες του Συλλόγου είστε η ΝΤΡΟΠΗ του Χολαργού . Η σημερινή βρομο κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει την Ελληνική Παιδεία και Γλώσσα και θα μετατρέψει τα σχολεία μας σε άντρα ναρκωμανών και τρομοκρατών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

      ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ...

      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ???

      ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ !!!!

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητηρια στον Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων του Ωραιοκαστρου !!!!!!

    Μπραβο σας !!!

    Ολα τα σχολεια πρεπει να κανουν το ιδιο.

    Οταν τα ελληνοπουλο κολλησουν ενα σωρο αρρωστιες και τις φερουν στο σπιτι, στην γιαγια και στον παππου που συντηρουν την οικογενεια....
    τοτε θα ειναι αργα.

    Το κορανι της βιας και της κατακτησης ετσιθελικα,
    δεν συναδει με τον πολιτισμο μας.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


    ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλουμε μια Ελλάδα όπως ήταν τα παλιά χρόνια με σεβασμό στις Παραδόσεις την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας . Μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και όχι στην ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ και στους Παγκόσμιους Σκοταδιστές . Πρέπει να διατηρήσουμε την Πολιτιστική μας Κληρονομιά την Ελληνική Παιδεία και Γλώσσα . Εάν έρθουν μουσουλμανάκια στα σχολεία του Χολαργού θα έρθουν και Ιμάμηδες και θα φτιάξουν και τζαμιά . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όπως λέει ένας φίλος σε άλλο σχόλιο σφηκοφωλιά ξένων μυστηκών υπηρεσιών . Ο χασάπης Σόρος έσφαξε εκατοντάδες χιλιάδες αθώους στην Γιουγκοσλαβία πριν από λίγα χρόνια . Το ίδιο θα κάνει και εδώ με τους αλλόθρησκους . Θα κάψουν τα πάντα μια μέρα μαζί με την ξενόφερτη σιωνιστική αριστερά . Η Ελλάδα ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι στα Φίδια και τα Τρωκτικά της ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ απόλυτα με όλα τα σχόλια . Ο Σύλλογος Ωραιοκάστρου τόλμησε και έχει την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων εκτός των κομμουνιστών . Οι κομμουνιστές μια ζωή βγάζουν προδότες και ανθέλληνες . Στα Εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά . Δεν υπλάρχέί Δίχάσμός όταν μιλάμε για την τύχη της Πατρίδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι εσείς που βρίζετε δυστυχισμένους και απελπισμένους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα με τι μούτρα πάτε στην εκκλησία και κάνετε το σταυρό σας ; Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε από Ρωμαίους ειδωλολάτρες και παρ όλα αυτά δεν διαμαρτυρήθηκε. "ΗΜΟΥΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ" αναφέρει σε μια παραβιλή. "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" είναι το κήρυγμα του Ευαγγελίου. Αυτό εφαρμόζετε ως καλοί Χριστιανοί ; Χειρότεροι και από τους Φαρισαίους είστε , υποκριτές και Αντίχριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΗ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 500ΧΡΟΝΙΑ.
      ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ??????ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΓΛΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,..
      ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ.!!!!

      Διαγραφή
  14. Αυτοί οι συριζαίοι είναι παλιάνθρωποι κλείνουν και τις σχολές ΞΥΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους και όχι στα hot spot να βιάζουν οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί αγοράκια 5 και 10 ετών χωρίς ποτέ κανείς από αυτούς να τιμωρηθεί ποτέ επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ισλαμοποιήσει την χώρα . Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στο Ελληνικό όπου συμμορίες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να βιάζουν καθημερινά ανυπεράσπιστες γυναίκες και εσύ να μην μιλάς και να καλύπτεις βιαστές και δολοφόνους . Δεν δίδαξε τέτοια πράγματα ο Χριστός . Δεν θέλουμε να γίνει Ισλαμικό Χαλιφάτο η χώρα μας επειδή όλοι εσείς θέλετε να την ισοπεδώσετε με τις απαξίες σας . Την Μυρτώ ποιος την έκανε έτσι και ποιοι είναι αυτοί που κάθε μέρα φιμώνουν και σκοτώνουν αμέτρητους Γέροντες για τους αρπάξουν τα πενιχρά τους εισοδήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑ TSIPRA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αλέξης θα σας πάρει και τα σωβρακα. Θα σας λυσσάξει στους φόρους . Θα κάνετε το σκατό σας παξιμάδι από την πείνα δεξιά φασιστόμουτρα. Πρώτη φορά αριστερά πρώτη φορά ελπίδα. Μόνο με ΣΥΡΙΖΑ έχει ελπίδα η χώρα.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΡΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΖΑΓΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚWΛΟΥ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτά που έφαγες με θαλασσοδάνεια διακοποδάνεια και δάνεια για Καγιέν θα στα πάρουμε διπλά και τρίδιπλα λαμόγιο φασιστάκι. Βρίσε όσο θες αλλά μόνο ο Αλέξης θα σε κάνει άνθρωπο . Ούτε βρακί δεν θάχεις να βάλεις . Θα πληρώσεις διπλές τις διακοπες στη Μύκονο που έκανες τόσα χρόνια με ξένα λεφτά. Έτσι είναι φίλε. Επιτέλους μια κυβέρνηση που δεν υποχωρεί μπροστα στο πολιτικο κόστος. ΣΥΡΙΖΑ = ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω ρε αριστερέ σύντροφε...
      μόνο αυτό μπορώ να σε συμβουλέψω!
      Πάρε την αριστεροσύνη σου και χώστην βαθιά μέσα στον κώλο σου, να βρεις λίγη ικανοποίηση, σου αρέσει το ξέρω, αυτό κάνετε όλοι σας...από χρόνια εκει στα κατηχητικά σας!

      Διαγραφή