Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΦΙΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ...


Οι φωτογραφίες είναι από τα σχολεία Χολαργού-Παπάγου. Ο αγιασμός της πρώτης σχολικής ημέρας και η πρωινή προσευχή έγινε κανονικά. Το ίδιο θα ισχύσει για όλο τον χρόνο. Οι μαγκιές του άθεου Φίλη δεν...

περνούν σε αυτό τον τόπο τον οποίο θέλει ασμένως να αποχριστιανοποιήσει. 
Δείτε τι έγινε στα σχολεία του Χολαργού-Παπάγου σύμφωνα με το δελτίο τύπου πού μας έστειλε η Δημοτική Αρχή:
Χολαργός, 12 Σεπτεμβρίου 2016
Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς
Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό των 1ο Δημοτικό Παπάγου, 2ο-3ο Δημοτικά Χολαργού, 1ο  Γυμνάσιο Παπάγου και 2ο Γυμνάσιο Χολαργού.
Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να κυλίσει ήρεμα, δημιουργικά και κυρίως ευχάριστα, παροτρύνοντάς τους να την υποδεχτούν με αισιοδοξία και χαμόγελα.
Ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο τους και απηύθυνε ιδιαίτερο χαιρετισμό στους μαθητές των Νηπιαγωγείων και της Α’ Δημοτικού, στο πρώτο μεγάλο βήμα της ζωής τους.
Τέλος επισήμανε την ευθύνη της πολιτείας απέναντι στα σχολεία, με τη διαβεβαίωση πως η Δημοτική Αρχή  είναι και θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και των μαθητών.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

5 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος πήγε μόνο στα σχολεία που έκανε κάποι έργο Στα υπόλοιπα δεν τ'ολμησε να εμφανιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί άραγε δεν πήγε στο 1ο Λύκειο Χολαργού. Μήπως γιατί δεν θα είχε τι να πει στους γονείς για τα έργα που έπρεπε να έχουν ξεκινήσει για την ανάπλαση του Σχολείου (ΧΡΗΜΑΤΑ 681000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑ).Το είχε εξαγγείλει το έργο πέρσι τέτοιο καιρό στο Σχολείο μαζί με τον Αντιπερηφεριάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    !!!!!!ΟΙ ΛΑΘΡ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια οτι στους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του που παρέστησαν στον αγιασμό σε διάφορα σχολεία ο δήμαρχος είχε δώσει συγκεκριμένο κείμενο,σε όλους το ίδιο,για να εκφωνίσουν; Γονείς υποστηρίζουν μάλιστα οτι κάποιοι σύμβουλοι συλλάβιζαν διότι εκείνη την ώρα το έβλεπαν.
    Μήπως αντιγράφει τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο δήμαρχος;Φοβάται μήπως κάποιος σύμβουλος ξεφύγει από την επίσημη γραμμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι είναι αλήθεια. Σε κάποια μάλιστα ήταν σε αμηχανία για το ποιός θα διαβάσει το λόγο γιατί είχαν μαζευτεί πολλοί Αντιδήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή