Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ATTICA BANK ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ...

Η δημοσιογραφική αποκλειστικότητά μας για τον Γεράσιμο Σαπουντζόγλου που προωθεί η Λούκα Κατσέλη επικεφαλής της Attica Bank, τον Γεράσιμο Σαπουντζόγλου που βαρύνεται με κακουργηματικές πράξεις, αποκλειστικότητα τον οποία δημοσιεύσαμε εδώ πριν από 6 μέρες, ήταν αυτή που έχει κάνει άνω κάτω τον Στουρνάρα και τη σύζυγό του! 
Και αυτό διότι ο Στουρνάρας είδε το δημοσίευμά μας και σωστά αρνήθηκε...

να αποδεχτεί το ΔΣ της Attica Bank. Όμως, αντί η κυβέρνηση, να ελέγξει  και να απορρίψει τον άνθρωπο που προωθεί η Κατσέλη ως επικεφαλής στο ΔΣ της Attica Bank, στέλνει το ΣΔΟΕ στην εταιρεία της συζύγου του Στουρνάρα!!! Ουσιαστικά στέλνει μήνυμα στον Στουρνάρα να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις της...λαμογιάς!!! 
Απίστευτο; Καθόλου! Άκρως δηλωτικό του τι γίνεται σήμερα στη χώρα μας. Η λαμογιά ζει και βασιλεύει και όποιος πάει εναντίον της τον....καθαρίζουν σαν αυγό! Όχι ότι ο Στουρνάρας είναι αθώα περιστερά. Του έχουμε σύρει τον αδόξαστο και του έχουμε αποκαλύψει τα μύρια όσα. Αλλά στη σημερινή περίπτωση έπραξε σωστά! Και επειδή εναντιώθηκε στον εκλεκτό της Κατσέλη, τον Σπουντζόγλου, η κυβέρνηση κυνηγά τον Στουρνάρα (τη σύζυγό του), αντί για τον Σαπουντζόγλου!!!

Αυτή είναι η Ελλάς!

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσίπρας στηρίζει & στηρίζεται σε όλο το λωποδυταριό του ΠΑΣΟΚ και στους συμμορίτες του Γράμμου - Βίτσι. Θα δούμε και τον Ακη αντιπρόεδρο και το γιο του Ζαχαριάδη πρόεδρο της δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή