Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!

 
Την πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, ζητά άμεσα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, μετά την επιβεβαίωση της άνανδρης, ανθελληνικής και αντιχριστιανικής Συμφωνίας πώλησης των υπερσύγχρονων ρωσικών αντιπυραυλικών/αντιεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία!

 Όπως μεταδίδουν το Ρωσικό και Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων ταυτόχρονα, υπήρξε δήλωση του Στρατιωτικού Συμβούλου του Προέδρου ΠούτινΒλαντιμίρ Κοζχίν σήμερα Πέμπτη 29-6-2017, από την8η Διεθνή Έκθεση Ναυτικής Άμυνας στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με την...
οποία η πώληση των S-400 προς την Τουρκία έχει ήδη συμφωνηθεί και παραμένει σε εκκρεμότητα μόνο το θέμα της παροχής δανείου στην Άγκυρα!


 ΚΟΖΧΙΝ: "Η σύμβαση έχει συμφωνηθεί και όλα είναι κατανοητά εκεί, αλλά το θέμα του δανείου, των κεφαλαίων δεν έχει διευθετηθεί ακόμα"!

  Για το ίδιο θέμα, ο Βίκτορ Κλάντοβ, επικεφαλής του τμήματος διεθνών και περιφερειακών συνεργασιών της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίαςRostec, επιβεβαίωσε στο Ρωσικό Πρακτορείο, ότιΡωσία και Τουρκία έχουν συμφωνήσει για τα τεχνικά ζητήματα της παράδοσης των S-400 Triumf (όνομα αναφοράς ΝΑΤΟ: SA-21 Growler) και της ένταξής τους στην αεράμυνα των Τούρκων!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
 Πρόσφατα είχαμε ανακοινώσει, εδώ στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ότι θα θεωρούσαμεεχθρική προς την Ελλάδα μια τέτοια ενέργεια της Ρωσίας (δείτε εδώ) και τώρα πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε και να επιδιώξουμε την πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, εάν δεν ανακαλέσει αμέσως τη Συμφωνία! Διότι για εμάς τους Έλληνες, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

  Υπενθυμίζουμε ότι οι S-400 μπορούν να χτυπήσουν αεροπλάνα, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς ακόμη, σε μήκος 400 χιλιομέτρων και σε ύψος 27 χιλιομέτρωνενώ μπορούν να παρακολουθούν δεκάδες στόχους και να καταρρίπτουν 36 από αυτούς ταυτόχρονα!

   Λόγω δε της εγγύτητας του μικρασιατικού χώρου προς την Ελλάδα, όπως φαίνεται και στους χάρτες που δημοσιεύσαμε πρόσφατα (δείτε εδώ), τα ελληνικά μαχητικά θα καταρρίπτονται άμεσα και κατά την απογείωσή τους από τους τουρκικούς S-400! Εξουδετερώνεται επομένως ολόκληρη η Πολεμική  μας Αεροπορία, που σημαίνει πως βαδίζουμε άμεσα προς νέα Τουρκική Εισβολή και Κατοχή, με την υπογραφή Πούτιν!

Ο ΟΥΡΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
  Η ενέργεια αυτή του Ρώσου Προέδρου, που πρέπει να ακυρωθεί άμεσα, είναι παρόμοια με εκείνη του Ούγγρου Ουρβανού, που αν και Χριστιανός, όπως ο Πούτιν, έχυσε εν τούτοις για λογαριασμό των Τούρκων, εκείνο το γιγάντιο κανόνι που κεραυνοβολούσε τα τείχη της Κωνσταντινούπολης, δίνοντας χαρά και δύναμη στους απίστους!

ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ;
   Ο Πούτιν, εάν δεν ακυρώσει άμεσα την αντιχριστιανική, φιλοτουρκική και φιλοϊσλαμική Συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, θα θεωρηθεί ο μεγαλύτερος Ρώσος Ανθέλληνας του 21ου αιώνα!

  Και φυσικά, το λέμε και το υπογράφουμε, θα είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος, που ονειρεύονται κάποιοι να κάνουν ρωσικό "αμπέλι"!

   Όποιος είναι με την Τουρκία, είναι εναντίον μας! Και όποιος είναι εναντίον μας, είναιεναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης!


3 σχόλια:

  1. Μας πρόσφερε μαχητικά τελευταίας τεχνολογίας στη μισή τιμή από οποιοδήποτε δυτικό σαν αντιστάθμισμα για τους πυραύλους. Ψάχτο λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ?????? ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ???? ΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ,ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ??? ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΕΣ....ΠΟΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ: ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ......ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ {ΒΛΕΠΕ ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ]..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή