Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ "ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ"! Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

Η "Θεματική εβδομάδα" περνά ως υποχρεωτικό μάθημα σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας! Τα παιδιά μας θα υποχρεώνονται να μαθαίνουν για ...

τις ...έμφυλες ταυτότητες. Δεν πρόκειται για μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, αλλά για τη διαστροφή μέσα στα σχολεία μας. Άλλα δημοτικά συμβούλια, όπως αυτό της Βούλας-Βουλιαγμένης (βλέπε παρακάτω) έχουν καταδικάσει με ψηφίσματά τους την εισαγωγή αυτού του μαθήματος. Εδώ, στον Χολαργό-Παπάγου, αλλά και στην Αγία Παρασκευή δεν έχει γίνει τίποτε. Πολίτες από τον Χολαργό-Παπάγου οργανώνονται και ήδη μας έστειλαν ένα προσχέδιο με το οποίο επιδιώκουν τη συλλογή υπογραφών για να φέρουν το ζήτημα στα δημοτικά συμβούλια Χολαργού-Παπάγου. 
Ιδού τι γράφουν:
Αγαπητοί φίλοι και αδελφοί, χαίρετε!

Σας στέλνω το υλικό που αξιοποίησαν για την ενεργοποίηση του Δήμου και την προώθηση έκδοσης σχετικού ψηφίσματος κατά της Εγκυκλίου της "Θεματικής εβδομάδας" ως υποχρεωτική και κατεπείγουσα σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας. Εκεί ξεκίνησαν με την συλλογή υπογραφών, με την οποία ζήτησαν στη συνέχεια να εξετάσει το Δημοτικό Συμβούλιο προ ημερησίας διατάξεως το Αίτημά τους (να τοποθετηθεί το Δημοτ. Συμβούλιο επί της Εγκυκλίου για τις Έμφυλες Ταυτότητες). Αφού είδαν πότε είναι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και οργάνωσαν το χρόνο τους σχετικά έβαλαν στόχο να μαζέψουν τουλάχιστον 150 υπογραφές (τελικά μάζεψαν 600). Με τις υπογραφές ήταν αναγκασμένοι να εξετάσουν το αίτημά τους. Ήταν επίσης πολύ σημαντικό που ενημέρωσαν σχετικά, αποστέλλοντας και το συνημμένο ενημερωτικό υλικό (από το οποίο βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κατά το δοκούν και βεβαίως να αλλαχθεί η ονομασία του δήμου Βούλας, με αυτήν του δικού μας δήμου), πρώτα τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο, και στη συνέχεια τους Δημοτικούς Συμβούλους (σχεδόν όλοι δεν γνωρίζουν το θέμα).

Η κίνηση αυτή είναι δημοτική από δημότες. Σκοπός είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα στηρίξουν την προσπάθεια με τους εξής τρόπους:
1) Να ενημερωθούν οι ίδιοι και να ενημερώσουν όποιον άλλον μπορούν από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους με όποιον τρόπο μπορούν (ηλεκτρονικά, με έντυπα ή σε συζητήσεις).
2) Να βοηθήσουν στο να μαζευτούν υπογραφές.
3) Να γίνει η προσέγγιση-ενημέρωση του Δημάρχου, Αντιδημάρχου και όσο περισσότερων δημοτικών συμβούλων πριν συζητηθεί το θέμα στο Δήμο.

Τέλος επισυνάπτω την τελική απόφαση του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης που μετά τους Δήμους της Περιφέρειας, δηλώνει κι αυτός την αντίθεσή του στην διδασκαλία των "Έμφυλων Ταυτοτήτων" στα Γυμνάσια.
Αποφάσισε κατά πλειοψηφία:
Την αντίθεση του στην Εγκύκλιο του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου (αρ. Πρωτ. Φ20.1/220482/Δ2/23.12.2016), που απευθύνεται στα Γυμνάσια όλης της χώρας και επιβάλει την διδασκαλία της Θεματικής εβδομάδας “Σώμα και ταυτότητα” όσο αφορά στον τρίτο Θεματικό άξονά με τίτλο “έμφυλες ταυτότητες”, και ζητά την ανάκλησή της.
Η εγκύκλιος (η οποία σημειωτέον δεν είναι νόμος ούτε διοικητική πράξη αλλά εσωτερική πράξη της Διοίκησης) παρουσιάζει έλλειμμα νομιμότητας διότι είναι αντίθετη προς τις Συνταγματικές και νομικές,γενικές και ειδικές διατάξεις, και τις παραβιάζει ευθέως και απροκάλυπτα.
Δείτε ολόκληρη την απόφαση:

2 σχόλια:

  1. Η Παγκοσμιοποίηση ευτελίζει τις ηθικές αξίες και εξαθλιώνει τους πολίτες. Στην Παγκοσμιοποίηση, εδώ στην Ελλάδα, απ' ό,τι φαίνεται, αντιστέκεται η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή