Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ 100% Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Ούτε ένας «νεκρός» ή/και «τραυματίας» στο…ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!

ΜΟΥΦΑ Η «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ!!!

ΟΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ 100 τοις 100! ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ…ΓΙΑΤΙ…

ΜΟΥΦΑ…ΣΤΗΜΜΕΝΟ 100 τοις 100 η «επίθεσις» στο Λας Βέγκας από την ίδια την κυβέρνηση!!!…ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΈΝΑ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΈΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΗΡΗΞΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ …ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ…ΑΠΑΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΓΚΑΦΟ Μπράιν Ουίλιαμς (από το μεγάλο κανάλι NBC News) που αναφερόμενος στην στιγμή κατα την οποία ο σκοπευτής άρχισε να πυροβολεί ότι:

Ένα από τα σπασμένα παράθυρα [του ξενοδοχείο Mandalay] χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΙΠ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ…ΓΕΛΑΣΤΕ…
<iframe width="747" height="420" src="https://www.youtube.com/embed/hsHJ-y_vdbU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟ ΛΑΣΒΕΓΚΑΣ….

ΓΙΑΤΟ, ΌΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ…ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ….«ΜΠΑΜ!»…«ΜΠΑΜ!»…«ΜΠΑΜ!»…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:07, 03 Οκτ. 2017 | John Kountouris.com

ΣΩΣΤΑ τα είπε ο κ Μπράιν. Ήταν η…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τα έκανε ΟΛΑ μαζι με τους…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ…

450 άνθρωποι «πυροβολήθηκαν», δεκάδες «νεκροί» και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΡΟΙ, ΑΙΜΑΤΑ…ΤΙΠΟΤΕ!!! ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ…ΚΑΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΛ’ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΕΚΕΙ, ΚΤΛ…!!!…ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΠΟΤΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου βλέπουμε πλάνα από βίντεο που τραβήχτηκαν από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στη συναυλία εκεί στο Λας Βέγκας. Όταν ΚΑΠΟΙΟΣ άρχισε να τους «πυροβολεί» «από ψηλά για…ΔΕΚΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΛΕΠΤΑ, μετά από τα πρώτα δύο λεπτά και κάτι, αντιλήφθκαν τα πλήθη πως αυτά που άκουγαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ», αλλά κάπιου είδους κρότος («μπάμ!» ψεύτικο δηλ.) που…ΕΜΟΙΑΖΕ λίγο με τον ήχον που κάνει ένα ύπαρκτο όπλο! Και αφού είχαν ξαπλώσει στο ἔδαφος να προφυλαχθούν, κατάλαβαν μετά από λίγο ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΩ ΓΗΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΟΤΟΙ που άκουγαν περισσότερο σαν να βγαίνουν από τα όπλα…ΜΠΟΓΙΑΣ παρά από καραμπίνες ύπαρκτες.

Διαβάστε επίσης τα δύο πρώτα μου άρθρα για αυτό το στημμένο…ΣΟΟΥ…ΘΕΑΜΑ που χρησιμοποιήθηκε μόνο και μόνο για έναν σκοπό: την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Πατήστε τα παρακάτω λινκ για τα άρθρα:

Μυστήρια γυναίκα 45 λεπτά ΠΡΙΝ το…«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο Λας Βέγκας: Θα πεθάνετε όλοι απόψε! Στημμένο το «χτύπημα» στο Λας Βέγκας!
ΒΟΜΒΑ Έλληνο-Αμερικανού: Ύπηρξε ένας…ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ στο Λας Βέγκας! Λέει ΨΕΜΑΤΑ η κυβέρνηση κι ο ΤΡΑΜΠ!
Αυτό που εκτυλίχθηκε εκεί στο Βέγκας ήταν ένα «χτύπημα»-False Flag. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» να καταλάβετε. Διαβαστε επίσης «ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!». Μιλάμε για «χτυπήματα» ΨΕΥΤΙΚΑ που κάνουν οι κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ προκειμένου να περάσουν μια ύπουλη ατζέντα στο ευρές κοινό. Εν προκειμένω, ο λόγος είναι ΣΑΦΗΣ: την περαιτέρω καταπίεση του Αμερικανικού λαού ώστε να παραδώσει στην κυβέρνηση τα όποια συνταγματικά δικαιώματα που του έχουν μείνει.

Σε αυτήν την πέριπτωση ομως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ «ΝΕΚΡΟΙ» ΟΥΤΕ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ» ΜΗΤΕ «ΑΙΜΑΤΑ». Είναι ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ. Διαβάστε το άρθρο μου «Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..» για περισσότερα παραδείγματα από ….ΑΛΛΑ τέτοια «χτυπήματα». Οταν η κυβέρνηση θέλει να εκτελέσει μια τέτοια ψευτο-επίθεση, προσλαμβάνει ανθρώπους που τους λένε «ηθοποιούς κρίσεως», ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά «χτυπήματα» ως…ΗΘΟΠΟΙΟΙ μιας «άσκησης» που συνήθως λαμβάνει χώρα υπο την αιγίδα, επίβλεψη του Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας.

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου βλέπουμε μερικούς από αυτούς τους ηθοποιούς σε…ΔΡΑΣΗ ζωντανά στη τηλεόραση….ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η….ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥΣ μπροστά στις κάμερες….

Βάλτε στη μηχανή αναζήτησης Google τις αγγλικές λέξεις «Las Vegas attacks bodies blood» (δηλ., επίθεση στο Λας Βέγκας, σωροί, αίματα, κτλ) και δεν θα βρείτε ούτε μια φωτο. που να καταδειχνύει κάτι τέτοιο!

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο που τα λένε ΟΛΑ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. …

Στο πρώτο βίντεο, βλέπουμε μερικούς μετακομισθέντες σε κάποιο νοσοκομείο εκεί στο Λας Βέγκας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Το δεύτερο βίντεο είναι…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ακούμε άναυδοι ανθρώπους να λένε ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ»!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ «ΠΟΝΟ»…ΤΙΠΟΤΕ!!!…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!…

4 σχόλια:

  1. Ντροπή να δημοσιεύεις τέτοιες αναλήθειες. Ρώτα της οικογένειες που θρηνούν σήμερα. Ντροπή σου Μάκη. Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι τρολλαρισμα, και εσύ το συνεχίζεις δημοσιεύοντας ανακρίβειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι η πρωτη φορα που μας παιζουν θεατρο...
    Πρωτο και καλυτερο με τα αεροπλανα των διδυμων πυργων...
    Δυστυχως ειναι αδιστακτοι.
    Ευχομαι ο πολεμος να τους ξεκληρισει ολους, για να σωθει η ανθρωποτητα απο τα ερπετα. Τα καταφυγια τους να γινουν ο ταφος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι μαλακία δεις ρε Μάκη την δημοσιευεις. Βγήκαν και βιντεο με νεκρους και βίντεο με τραυματίες. Το ξεφτίλισες τελείως το μπλογκ σου
    Για αυτό και παλιά διάβαζα 50 σχόλια σε κάθε ανάρτηση σου. Τωρα σε φτύσαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή