Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΧΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Τύποι σαν τον Καπουτζίδη που βγαίνουν στο γυαλί, κατασκευάζουν ή και προετοιμάζουν την πραγματικότητα της αυριανής Ελλάδος. Ιδού τι είπε ο τύπος με αφορμή την παρουσία 25 Αφρικανών στη σκηνή του "Ελλάδα...

έχεις ταλέντο: «Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνοντας» παράλληλα όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη. 
«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.
Ιδού τι του απάντησε πολύς κόσμος, όπως το είδαμε στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί: 

12 σχόλια:

  1. Το μόνο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ είναι αυτό "το ηθοποιός..." ατάλαντος είναι ο κακομοίρης και τον προωθούν με λύσσα για να "περνάει" την γραμμή τους όλοι αυτοί που στραγγαλίζουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!
    Και επειδή αναφέρθηκε και στο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Βασιλιά της Σπάρτης ΛΕΩΝΙΔΑ, θα πω ότι ευτυχώς για αυτόν που δεν ζούσε την εποχή εκείνη, διότι τότε τους προδότες τους "τακτοποιούσαν" μια και καλή.
    Επίσης έχει ακούσει τίποτα περί..."ΚΑΙΑΔΑ", εκτός από τις "...περικεφαλαίες";;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τύπος αυτός από τι "μαγαζί" ψωνίζει εσώρουχα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω εγώ από που ψωνίζει εσώρουχα...
      Από την "Βικτόρια Σίκρετ" ψωνίζει και μάλιστα τα καλύτερα και πιο πρόστυχα!!
      Παλιότερα που ψωμολυσσούσε και δεν είχε γίνει ότι είναι σήμερα, δηλαδή παγκοσμίως Άγνωστος, αλλά είχε και τότε το "κουσούρι", ψώνιζε από τα καροτσάκια της οδού Αθηνάς...

      Διαγραφή
  3. Μποϋκοτάζ στο σκουπίδι και στο τηλεοπτικό παιχνίδι.Κανείς να μη το βλέπει, να πέσουν τα νούμερα και τα..."νούμερα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις από μικρός το "κουσούρι";
    Πες μου ότι είσαι άτριχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...το χαμόγελο της ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι βέβαια, και οι 25 λαθρομετανάστες νιγηριανοί "βρέθηκαν τυχαία" στο τηλεοπτικό παιχνίδι...ε;
    Μπορεί και να πέρναγαν από έξω και να "είδαν φως" και να μπήκαν.
    Μπορεί να είχαν και οι 25 την ίδια "φαεινή ιδέα" και να αποφάσισαν πως να "σκοτώσουν" την ώρα τους τώρα που το κράτος τους δίνει δωρεάν σπίτι, δωρεάν φαγητό, δωρεάν ρεύμα και νερό, δωρεάν ρουχισμό και 400 ευρώ στο χέρι...και να συναντήθηκαν εκεί όλοι μαζί για να "διασκεδάσουν".
    Ή μπορεί να είναι και..."προσωπικοί φίλοι" του παρουσιαστή και να πήγαν εκεί για να τον...θαυμάσουν και να τον "απολαύσουν"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες ίσως ακόμα ένα ενδεχόμενο, αυτοί οι 25 "έληναις"(η ορθογραφία σκίζει, έτσι;)με καταγωγή από το ελινικκό(ισχύει το ίδιο)χωριό της Νέας κάτω Νιγηρίας, μπορεί να ήταν εκεί για να ε-πιδείξουν τα "προικισμένα ταλέντα" που διαθέτουν στον φίλο τους...

      Διαγραφή
  7. Η Παγκοσμιοποίηση δεν αλλοίωσε μόνο τα έθνη και τις ηθικές αξίες, αλλοίωσε και τη λογική των ανθρώπων.
    Το μαύρο πολλοί άνθρωποι το βλέπουν ως άσπρο.
    Τους Νιγηριανούς τους βλέπουν ως Έλληνες.
    Τους Έλληνες τους βλέπουν ως Νιγηριανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ραντεβου με την βαιτσα μαντολατου στο klasexeseart.tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλο το λιγδιάρικο trush αδελφάτο ξεσηκώθηκε και βρίζει. Εκτός από ατάλαντο, το ψευδομορμολύκειο αυτό, γιατί δεν πάει να ζήσει στι Αφγανιστάν. ΕΞΩ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...τύπους σαν και αυτόν, έπρεπε να τους ``πνίγουμε στον νεροχύτη για να μην χαλάσει η ράτσα΄΄ που έλεγε και ο αλησμόνητος Χατζηχρήστος υποδυόμενος τον Ζήκο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή