Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 23ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία
το 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου ...

– Χολαργού, μια όμορφη περιπλάνηση στον κόσμο του θεάτρου και της μουσικής, που κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 35.000 θεατές.
Από τις 19 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου και από τις 28 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, 30 συνολικά θεατρικές παρατάσεις και 18 μουσικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν το 23ο Φεστιβάλ του Δήμου μας.
Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας που κατάφερε να αγκαλιάσει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων από τον κόσμο  του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του Φεστιβάλ και ειδικότερα:
·        
Τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, COSMOTE, 3ε , Γιάννη Βίδρα, ΕΡΤ, Eurobank, ALPHA BANK, Big Bad Wolf, SkourasMed, Piu Verde, ΙΑΣΩ General, ΔΑΝΑΟΣ, CIVITEL, Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, Ζαχαροπλαστείο «Ολυμπιάδα».
·        
Τους υποστηρικτές επικοινωνίας Σφαίρα , Δίεση, Culture Now, Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή, Αντίλογο Χολαργού, Μένουμε Χολαργό, Παπάγου Πολιτεία, Ο κόσμος Γύρω μας, Kosmonea, Θόρυβος, myxolargos, Βόρεια Γειτονιά, το Κεντρί.
·         Την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ κα Ευτυχία Μανουσάκη.
·         Τους πολύτιμους εθελοντές μας και το προσωπικό του Φεστιβάλ και των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Και φυσικά όλους όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του 23ου Φεστιβάλ στο πανέμορφο Κηποθέατρο του Δήμου μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων




2 σχόλια:

  1. Είναι επειδή είναι όλοι πανευτυχείς με την εποχή Συριζανέλ και έχουν χεστεί στο χρήμα με αποτέλεσμα να θέλουν να ξεσκάσουν και να χαρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαιμουδιάρικες είναι οι φωτογραφίες. Το φετεινό φεστιβάλ ήταν η απόλυτη αποτυχία. Κάθε μέρα ήταν μισογεμάτο το κηποθέατρο. Πολλές βραδιές δεν γέμιζε ούτε το ένα τρίτο. Άθλιες παραστάσεις στο ποδι το πρόγραμμα ο κόσμος απαξίωσε εντελώς τον κάποτε σοβαρό θεσμό του φεστιβάλ. Το εισιτήριο πανάκριβο για το θέαμα που πρόσφερε. Άλλα δυό χρονάκια μείνανε για να ξεκουμπιστεί ο Λιάκος και το ασκέρι του. Μπράβο ρε Μάκη για την "αμερόληπτη"ενημέρωση. Τσίμπησες πάλι το χαρτζηλικάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή