Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ! ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ! Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Με δάκρυα στα μάτια το πρωί της Πέμπτης ένας συνταξιούχος από τη Μαγνησία εξήγησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν...

την πανθεσσαλική συνταξιουχική διαμαρτυρία στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, το δράμα που ζει.
Επιδεικνύοντας στις κάμερες την κατασχετήρια έκθεση περιουσίας, είπε πως χάνει το πατρικό του σπίτι επειδή αδυνατεί να πληρώσει τα 1.400 ευρώ που αντιστοιχούν στον ΕΝΦΙΑ.
«Είναι κατασχετήριο για το σπίτι που είχε γράψει προ δέκα ετών η μητέρα μου στο παιδί μου το οποίο όταν θα γίνει κι αυτό 18 χρονών θα πάει φυλακή γιατί σήμερα χρωστά κι αυτό άλλα 1400 ευρώ κι ας είναι δέκα χρονών…. Όταν θα’ ρθουν να πάρουν το σπίτι μου θα το πάρουν πάνω απ’ το πτώμα μου» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.
Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του ASTRA:

.onlarissahttp://www.aetos-apokalypsis.com/2017/10/xespase-se-lygmous-stin-kentriki-platia-tis-larisas-tou-pernoun-patriko.html (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

2 σχόλια:

  1. ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΟΘΡΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΝΗΜΟΝΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ.
    ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή