Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τις κυβερνήσεις να βοηθήσουν τους...

λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες σε επίσκεψή του ένα κέντρο υποδοχής στη βόρεια Ιταλική πόλη της Μπολόνια σήμερα. 

Ο Πάπας φορούσε ένα πλαστικό βραχιόλι ID, το οποίο χρησιμοποίησαν οι αιτούντες άσυλο χωρίς έγγραφα, ενώ απευθυνόταν σε μια ομάδα περίπου 1.000 μεταναστών.

«Πολλοί που δεν σας ξέρουν σας φοβούνται, αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν (εσάς) ψυχρά και σκληρά», ανέφερε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Πάπας εδώ και μερικές ημέρες έχει ανακοινώσει ότι ξεκίνησε μια διετή εκστρατεία υπέρ των λαθροεσιβολέων σε Ευρώπη, ΗΠΑ και αλλού (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα) δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί ως πιόνι της παγκοσμιοποιήσεως.

Φυσικά για τους ανθρώπους που φοβούνται καθημερινά και πέφτουν θύματα βίας των λαθρομεταναστών ούτε λόγος. Αυτά δεν συμφέρει να λέγονται...

3 σχόλια:

  1. ΣΥ-ΝΑ-ΡΠΑ-ΣΤΙ-ΚΟ
    Χαθήκαμε συνέλληνες, ΧΑ-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ!
    Τα ίδια κάνουν και οι Βαρθολομαίος(τούρκος υπήκοος)
    και ο Λιάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παπισμός έχει ταχθεί φανερά υπέρ της παγκοσμιοποίησης που καταργεί τα Έθνη, τις Ηθικές αρχές και εξαθλιώνει τους πολίτες.
    Ιδού η απόδειξη:
    https://www.youtube.com/watch?v=IpkajLEF6K4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βρωμερος παπας ποσους λαθροεποικους εχει παρει στο βατικανο ?
    Και ποσα χρηματα τους δινει μηνιαιως ?
    που τους στεγαζει ?

    Ο βρωμεροτερος παπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή