Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ..."ΚΟΛΟΒΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ REAL: ΛΥΡΙΤΖΗΣ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε και ακούστε τους Λυριτζή-Καμπουράκη, να μιλούν στην εκπομπή...

του Γιώργου Παπαδάκη υπέρ του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου και να καταφέρονται κατά της Εκκλησίας. Τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο μιλούν για την Εκκλησία! Είναι οι δύο δημοσιογράφοι που έχει στον Real fm ο Χατζηνικολάου και κάνουν πρωινή πλύση εγκεφάλου στον κόσμο! Οι Λυριτζής-Καμπουράκης διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και τις εξελίξεις στρώνοντας το χαλί στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να περνούν όσα δόλια νομοσχέδια στρέφονται κατά της Ορθοδοξίας και της ελληνικής οικογένειας. 
Ακούστε τους με προσοχή. Σημειώνουμε μερικά από τα όσα είπαν. Ευτυχώς είχαν και τον αντίλογο ενός γιατρού που ήταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 
Λυριτζής: Σε ποιον πέφτει λόγος για το ατομικό δικαίωμα του οποιουδήποτε; Η Πολιτεία οφείλει να νομοθετεί ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τα ατομικά τους δικαιώματα διασφαλισμένα (σ.σ. το αν σφαγιάζουν με τα άλλα νομοσχέδια τα δικαιώματα των πολιτών, δεν ενδιαφέρει τον Λυριτζή, το κάνει γαργάρα) και οι υπόλοιποι τα συζητάνε. Η Εκκλησία τι δουλειά έχει μ’ αυτό; Δηλαδή τι λέει στον άνθρωπο που έχει τη συγκεκριμένη επιθυμία; Μην πατήσεις το πόδι σου στην Εκκλησία εσύ; Ας λέγεται ο Βασίλης, Βασιλεία ή ο Δημήτρης, Δήμητρα. Τι την ενοχλεί την Εκκλησία να έχει ο άλλος δικαίωμα επιλογής; Αυτό αισθάνεται και θέλει. Υποχρεώνει κανένα άλλον;
Γιατρός: Η παιδεραστία είναι ατομικό δικαίωμα σε κάποιον που το έχει σαν πάθος, σαν επιθυμία;
Λυριτζής: Γιατί το συνδέετε ρε παιδιά; Με συγχωρείτε πάρα πολύ…

Καμπουράκης: Κατά βάση το νομοσχέδιο (για την αλλαγή φύλου είναι σωστό), αλλά μη βάλουμε την Εκκλησία στη μέση και αρχίζουμε να τη βαράμε όλοι μαζί, διότι η Εκκλησία εκφράζει ένα κόσμο συντηρητικό μεν, παραδοσιακό, που έχει διάφορα θέματα στο κεφάλι του, που δεν έχουν πολύ επαφή με τις παγκόσμιες εξελίξεις κ.λ.π. Χρειάζονται ισορροπίες για να πάμε μπροστά.
Λυριτζής: Οι κοινωνίες δεν είναι με το στρογγύλεμα, οι κοινωνίες προχωράνε μπροστά (σ.σ. ενώ η Εκκλησία του Χριστού, είναι οπισθοδρομική).
Γιατρός: Εγώ ανήκω στην Εκκλησία, δεν θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό.

Καμπουράκης: Δεν είναι όλοι στην Εκκλησία συντηρητικοί, αλλά εκφράζει η Εκκλησία ένα κόσμο πιο παραδοσιακό, πιο παλιό..

Δείτε το βίντεο από το 1.54'' και μετά.

4 σχόλια:

  1. ο καμπουρακης με το λυριτζη τι ειναι κ μιλανε μ αυτο τον τροπο? το θεσφατο??? τη γνωμη ή τον ποθο ή ισως τη γνωμη αλλων αναφερουν ... δε φταινε ομως αυτοι αλλα εκοινοι που τους δινουν βημα κ τους ρωτανε ... αληθεια , ως τι πηγαν εκει??? ως εκπροσωποι ??? ως ιατροι ??? ως θιγομενοι ή ως ανησυχοι πολιτες??? αν παντως πηγαν σαν ανησυχοι πολιτες δεν βλεπω να κοπτονται κ τοσο για αλλα πολυ σοβαροτερα θεματα που κυριολεκτικα τσουρουφλιζουν τους ελληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    *ανοιχτά σύνορα,
    *πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    *μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΡΙΤΖΗ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο Χατζηνικολάου δεν είναι κολοβό φίδι;;;
    Ποιος τους έδωσε το ο.κ για να κάνουν εκπομπή με τέτοια θεματολογία;
    Ο..."διευθυντής", που με την σειρά του παίρνει τις γενικές κατευθύνσεις από την κυβέρνηση και περνάει το προπαγανδιστικό "υλικό" στην κοινή γνώμη, διανθισμένο και με την..."πλύση εγκεφάλου" σε μορφή "βομβαρδισμού!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή