Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ-ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΧΡΩΣΤΑΓΕ" Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!

Το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 στο Κτίριο 8 (Αίθουσα 2) στα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων θα εκδικαστεί η πολύκροτη εξ’ αναβολής δίκη που …αναγνώρισε τα «πέτσινα» ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων του καταζητούμενου πλέον «σωτήρα»της πατρίδας, Αρτέμη Σώρρα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο...
«άφαντος» …δισεκατομμυριούχος δεν έχει εμφανιστεί δύο φορές στην υπόθεση που σχετίζεται με την μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της «Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της Διαφθοράς», Γιάννη Δαραβίγκα ο οποίος κατήγγειλε το 2012 τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας στον πληθυσμό για τους ισχυρισμούς του «ηγέτη» της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ότι θα σώσει με τα υποτιθέμενα λεφτά του την Ελλάδα!!!

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το δικαστήριο τότε όχι μόνο αθώωσε τον Σώρρα, αλλά επιπροσθέτως  ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη(!!!) για ψευδή καταμήνυση κατά του Γιάννη Δαραβίγκα…

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η Δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ).ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ,ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΟΧΟ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,Ο ΕΝΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΟΣ,Η SIEMENS ΕΚΡΕΜΕΙ,ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΟΔΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΚΡΕΜΟΥΝ,ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ,ΟΙ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 300.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ SURVIVOR..RE ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφορίες Ποινικών Υποθέσεων Αρείου Πάγου
    Τελευταία ενημέρωση: 4/10/2017 10:27:08 πμ
    Αποτέλεσμα:
    --- Δεν έχει εκδοθεί απόφαση ---ΓΙΑ αναιρεση υπέρ του νόμου.
    καποιο λαθος εχεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή