Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και χαζεύουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Τεχεράνη οι άνεργοι νέοι, κάτω των 25, είναι στο 29%, και επειδή...

δεν γουστάρουν τη φτώχεια και την ανεργία, έπιασαν το μήνυμα του Τραμπ, και βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δουλειά και απαιτώντας να φύγουν οι κλέφτες που κυβερνούν. 
Και για να κάνουν το αίτημα τους κατανοητό σκότωσαν καμιά 20αριά χωροφυλάκους, έκαψαν γραφεία μουλάδων, λεωφορεία και έκαναν γενικό τζέρτζελο. 

Στην Ελλάδα, του ΣΥΡΙΖΑ, η ανεργία των νέων κάτω των 25 είτε είναι 48,6% είτε  43,6%. Η υψηλότερη στην Ευρώπη και πολύ πιο πάνω  από ο Ιραν.
Και δεν καίγεται ούτε ένα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. 
Άκρα του τάφου σιωπή. 
Οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και χαζεύουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην Τεχεράνη, τους έβαλαν φωτιές. 

Γιατί δεν ακούνε και στην Ελλάδα οι άνεργοι  το μήνυμα Τραμπ;

1 σχόλιο:

  1. Κατα την ασκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ που εγινε την ιδια στιγμη πετουσαν τουρκικα drones κατα την διαρκεια της ασκησης
    Επισης πανω απο τον ναυσταθμο της Σαλαμινας-και οχι μονο- παλι πετουσαν(κατασκοπευαν) τουρκικα drone.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή