Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ! ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ"!

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την εισβολή των Τούρκων στον Αφρίν

Ραχήλ Μακρή: «Με την σιωπή τους για το Αφρίν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποδέχονται την παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης και ετοιμάζονται...

για εκχώρηση ελληνικού εδάφους»

Η τουρκική εισβολή και η κατάληψη της Αφρίν στην Συρία, αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης και αλλαγή των συνόρων Τουρκίας Συρίας. 
Ελληνική κυβέρνηση και διεθνής κοινότητα, εγκληματεί με την σιωπή και την ανοχή της και καθιστά σαφές ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δέχεται τις αξιώσεις των Τούρκων για αλλαγή της συνθήκης σε βάρος της χώρας, όπως έχει εκφραστεί από τον Ταγίπ Ερντογάν, που ετοιμάζεται για πρόκληση επεισοδίου με την Ελλάδα και διεκδίκηση ελληνικού εδάφους.
Οι Έλληνες που δεν προσκυνάμε ομάδες, κόμματα και συμφέροντα, έχουμε καθήκον να μην επιτρέψουμε εκχώρηση εδαφικής ακεραιότητας.
Όχι, άλλη Κύπρος.
Όχι, άλλος Πόντος.
Όχι, άλλη Μικρά Ασία.
Όχι, Όχι, Όχι.
Αντίσταση, Ανατροπή, παραπομπή για εσχάτη προδοσία στους προσκυνημένους πολιτικούς, στρατιωτικούς και όσους συμμετέχουν στην εθνική προδοσία.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης 

1 σχόλιο:

 1. Κάπα Research: Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα -Τι θέλουν οι πολίτες για το Σκοπιανό.
  Τους φόβους και τις επιθυμίες των Ελλήνων πολιτών αλλά και την κριτική τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, αποτυπώνει δημοσκόπηση της Καπα Research, για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha.
  Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Τουρκία αποτελεί για τους ερωτηθέντες τον τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ελλάδα με το συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 92,5%
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας πέραν της Τουρκίας, το 47% των ερωτηθέντων θεωρεί ως μεγαλύτερο κίνδυνο την Αλβανία και ένα 37% την ΠΓΔΜ.
  Υπέρ της στάσης της κυβέρνησης στις σχέσεις με την Τουρκία, παρά την τελευταία όξυνσή τους, τάσσεται το 49,5% το οποίο υποστηρίζει ότι μία ελληνοτουρκική προσέγγιση είναι η καλύτερη επιλογή, με ένα 46% να τάσσεται υπέρ της σκληρής στάσης.
  Αυτό που φοβίζει περισσότερο τους Έλληνες σε ποσοστό 65% είναι το ενδεχόμενο ενός πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκία.
  Μάλιστα σχεδόν ένας στους πέντε (ποσοστό 49,5%) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Ελλάδα να χάσει και εδάφη σε μία τέτοια σύγκρουση. Ενα εξίσου μεγάλο ποσοστό της τάξης του 48% φοβάται την οικονομική και πολιτική απομόνωση.  Κάπα Research: Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα -Τι θέλουν οι πολίτες για το Σκοπιανό

  ΑπάντησηΔιαγραφή