Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ! ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: "ΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..."!

Η μεγαλύτερη προδοσία όλων των εποχών συντελείται από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με τον Κοτζιά, το πολιτικό γομάρι, να προχωρεί ακάθεκτος και να χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στα...

Σκόπια. 
Το σχετικό ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:
Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, υπάρχουν διαφορές, αλλά και αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσης
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι το σχέδιο συμφωνίας της Ελλάδας για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας έφθασε τις προηγούμενες ημέρες στα Σκόπια, ενώ, όπως ανέφερε, η χώρα του απάντησε και απέστειλε τις δικές της προτάσεις στην Αθήνα.


Σύμφωνα με τον ηγέτη των Σκοπίων, η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να αποτελέσει εργαλείο που θα βοηθήσει και δεν θα δυσχεράνει τη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας, που θα συνεχιστεί στη Βιέννη, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στις 30 Μαρτίου.

Σε δηλώσεις για το ίδιο θέμα προέβη και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος ανέφερε ότι τα Σκόπια παρέδωσαν σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα τις δικές τους προτάσεις. Όπως τόνισε, υπάρχουν διαφορές στις θέσεις των δύο χωρών, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας. 
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι, εάν σκοπός είναι να βρεθεί μία βιώσιμη και αξιοπρεπής λύση για την υπέρβαση της διαφοράς σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας, η οποία θα περιέχει σαφή διαχωρισμό μεταξύ της χώρας μας, της "Μακεδονίας" και της περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, τότε αυτό είναι δυνατό να επιτευχθεί» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Τέλος, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι περιμένει με ανυπομονησία την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια. Ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στα Σκόπια το απόγευμα της Πέμπτης, για διήμερη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου