Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΙΟΥΝΗ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Αφιέρωμα στον καταξιωμένο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη μέσα από το...

έργο του «Γραμματόσημα».
Έλληνες ηθοποιοί, μουσικοί και ερμηνευτές  ζωντάνεψαν στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, μέσα από το τριήμερο αφιέρωμα στον καταξιωμένο ζωγράφο και συντοπίτη μας, Κώστα Σπυριούνη.
Οι εκδηλώσεις έγιναν σε συνεργασία του Δήμου Παπάγου - Χολαργού με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με αφορμή το έργο του Κώστα Σπυριούνη «Γραμματόσημα».
Η Μάρω Κοντού, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Σάσα Ντάριο, η Μαριάννα Κουράκου, η Τόνια Καζιάνη, η Ελένη Ροδά,  ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η ανιψιά της Έλλης Λαμπέτη αλλά και οι ανιψιές της Σαπφούς Νοταρά, ο εγγονός του Ορέστη Μακρή, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.

Κακλαμάνης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες, τίμησαν τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης γραμματοσήμων του Κώστα Σπυριούνη, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Κώστα Σπυριούνη έγιναν άλλες δυο εκδηλώσεις, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη  14 Μαρτίου, όπου το Αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κατακλείστηκε από κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τα εξαιρετικά έργα του.

Επιπλέον μαθητές των σχολείων του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των έργων του Κώστα Σπυριούνη, αλλά και να συνομιλήσουν με τον ίδιο. 
Στις εκδηλώσεις προβλήθηκε για πρώτη φορά ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κοροδήμου, ο οποίος το επιμελήθηκε ειδικά για αυτό το αφιέρωμα. 
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου