Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟΥ! ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΠΑΝΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!


Τι και αν δύο ογκώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Μακεδονία έστειλαν το μήνυμα στα πέρατα της γης ότι η Ελλάδα δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια; Τι και αντιδρά η ομογένεια σε όλο τον πλανήτη...

κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Το πολιτικό κάθαρμα Κοτζιάς ξεπουλάει τη Μακεδονία. Έστειλε τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ και παντού έχει τη λέξη Μακεδονία! 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του HellasJournal του Μιχάλη Ιγνατίου,  ο ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, είναι έτοιμος να τις συζητήσει κατά τις συναντήσεις που θα έχει με την σκοπιανή ηγεσία, στις 22 Μαρτίου.

«Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο Έλληνας υπουργός επέλεξε να αποστείλει το πακέτο των προτάσεων του και όχι να το παραδώσει με την άφιξη του στα Σκόπια, στοχεύοντας στην επίσπευση των διαδικασιών, ούτως ώστε -εάν το επιθυμεί πραγματικά ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ- να επιτευχθεί η λύση στο πρόβλημα πολύ πριν από τον Ιούνιο» αναφέρεται σχετικά.

Οι εν λόγω πηγές δήλωσαν στο HellasJournal ότι ο κ. Κοτζιάς συμπεριέλαβε στο πακέτο των προτάσεων του και πέντε προτεινόμενες ονομασίες και φαίνεται να προκρίνει το Νόβα Ματσεντόνια και το Γκόρνα Μπατσεντόνια στη σλαβική γλώσσα.

«Οι πηγές αυτές υποστήριξαν ότι η ελληνική κυβέρνηση καλύπτεται πλήρως από την ονομασία Γκόρνα Ματσεντόνια» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις και σχόλια από το υπουργείο Εξωτερικών.
πληροφορίες από huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου