Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Πάμπολλες φορές έχω εκφραστεί μέσα από άρθρα μου στην Ελεύθερη..

Ώρα, σε ανησυχίες μου για την επικίνδυνη πολιτική των Μνημονιακών κυβερνήσεων στα Δωδεκάνησα! 
Τα οποία, κατ΄ άλλους από αφέλεια ή αμέλεια – για μένα στοχευμένα προς εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων – πλημυρίζουν από “μετανάστες - πρόσφυγες” από την Μνημονιακή πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων! Μεταφορά εποίκων – κατακτητών μου στέλνονται με επιμέλεια από τα παράλια της “φίλης και συμμάχου” χώρας της Τουρκίας! Που μην ξεχνάμε, πως ανήκουνε και οι δυο χώρες στο ΝΑΤΟ, που διαχρονικά έχει αποδείξει ότι “λατρεύει” την Ελλάδα!  

Η επιβεβαίωσή μας, έρχεται από τον Τοπικό Τύπο…

Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευτυχείς, αφού οι πληροφορίες που αναφέρονται στα άρθρα μας, όπως σε αυτό της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2018 με τίτλο: “Μέχρι τα τέλη του 2019 η Κως θα είναι τουρκική” επιβεβαιώνονται από την τοπική εφημερίδα της Κω, “Το Βήμα της Κω”! 
Η οποία, χθες, 18 Σεπτεμβρίου 2018, αφιερώνει την 17η σελίδα της στο παραπάνω άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα! 
Κάνοντας την εξής αναφορά: «Αποκαλυπτικά τα όσα αναφέρει ο πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος κ. Παναγιώτης Αποστόλου στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” στις 30/8/18 με τίτλο “πράκτορες της ΜΙΤ αλωνίζουν την Κω και τη Ρόδο»! Γράφει λοιπόν: «Έτσι, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μας κι έχουν να κάνουν με έκνομες – πολεμικές θα τις χαρακτήριζα – ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου! Στην νήσο Κω πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε ειδικό κλιμάκιο της ΜΙΤ, σταλμένο από το Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, όπου διακινεί ειδικό χάρτη με οθωμανικά μνημεία στο ελληνικό νησί, κι ο οποίος συνετάχθη με την “συνδρομή” των τριών Τούρκων πρακτόρων αυτού του ειδικού κλιμακίου! Σε αυτόν τον χάρτη όλες οι ονομασίες αναγράφονται με την τουρκική τους παραδοχή! Επί παραδείγματι, η Κως αναγράφεται ως İstanköy! Η παρουσίαση όλων αυτών των μνημείων στον διακινούμενο χάρτη, έχει προφανώς προπαγανδιστικό σκοπό! Ναι ή όχι; Υποδηλώνει πως ήταν δικά τους και οσονούπω πρέπει να επανέλθουν στην κατοχή τους; Αλλά το άκρως ανησυχητικό, που λαμβάνει εκρηκτική διάσταση, είναι πως οι πράκτορες της ΜΙΤ στις συναντήσεις που κάνουν διατρανώνουν πώς, η νήσος Κως μέχρι τα τέλη του 2019 θα βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή! Και πώς θα γίνει – αν γίνει – αυτή η κατοχή; Ειρηνικά;»!
Στη συνέχεια παρατίθενται απίστευτες πληροφορίες, που καλό θα ήταν να διαβάζονταν από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας και να τις ανησυχούσαν λιγάκι, για το τι ακριβώς γίνεται στα Δωδεκάνησα! 

Οι λαοί θέλουν ειρηνική συνύπαρξη, οι ηγέτες τους θέλουν; 

Ωστόσο, θα παραθέσουμε την τελευταία παράγραφο αυτής της δημοσίευσης του “Βήματος της Κω”, καθ΄ ότι θεωρούμε ότι στέλνει πολλαπλά μηνύματα:
«…περισσότεροι από 2 χιλιάδες Τούρκοι πολίτες ( στρατιωτικοί, δάσκαλοι) έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2016, διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν! Το τελευταίο δε τρίμηνο, έχουν φτάσει στο νησί μας από τα απέναντι τουρκικά παράλια παρανόμως 20 Τούρκοι υπήκοοι, εκ των οποίων οι 10 έχουν υποβάλλει αίτηση ασύλου! 
Οι δυο λαοί δεν έχουν πολλά να χωρίσουν και κάποιοι θα πρέπει, επιτέλους, να σταματήσουν να βάζουν μπουρλότο στις μεταξύ τους σχέσεις! 
Φτάνει πια…! Αρκετά! Σταματήστε την άθλια προπαγάνδα! Πετάξτε το μανδύα της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας και ελάτε να εργαστούμε όντως γι΄ αυτήν! 
Είναι ανάγκη οι δυο λαοί να συνυπάρξουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ»!   



Οι προπαγανδιστικοί χάρτες που διακινούν στην Κω οι Τούρκοι πράκτορες, με τις τουρκικές ονομασίες…


Παίρνουν σειρά τα Δωδεκάνησα; 

Αλλά, σήμερα θα σας παραθέσουμε και κάποια ακόμη στοιχεία, από την ίδια αξιόπιστη πηγή μας, των στοιχείων που αναδείξαμε στο άρθρο μας της 30ης Αυγούστου 2018 και έκανε τόση αίσθηση!
«Τον Ιούνιο του 2018 Αλβανοκοσοβάροι του UCK και Τουρκαλβανοτσάμηδες – αφού η Άγκυρα είναι το μακρύ χέρι των Τιράνων – δηλώνουν ότι: “Μέχρι τον Ιούλιο του ΄19 UCK και UCC θα είναι έτοιμοι να διεξάγουν γενικό ανταρτοπόλεμο εναντίον ολόκληρης της ελληνικής Επικράτειας, ειδικότερα, όπου ζουν συμπαγείς ομάδες τους»! 
Και όπως μας δηλώνει η ακριβέστατη πηγή μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν τα Δωδεκάνησα! Και ειδικότερα η νήσος Κως, που σύμφωνα με τις διακινούμενες πληροφορίες των πρακτόρων της ΜΙΤ: “η Κως μέχρι τα τέλη του 2019 θα έχει περιέλθει σε τουρκική κατοχή”! 
Αφού στην Κω ζουν μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τουλάχιστον, 6 χιλιάδες Αλβανοκοσοβάροι και Τουρκαλβανοτσάμηδες!
Ο συμπαγέστερος (και επικινδυνότερος) δε, Αλβανοκοσοβαρικός πυρήνας στην Κω βρίσκεται στο Ζηπάρι!    
Άραγε ευσταθούν αυτές οι τρομακτικές καταγγελίες;
Πόσο πολύ πρέπει να ανησυχούμε για την ακεραιότητα της Πατρίδος μας;
Όταν ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας, βρίσκεται υπό το έργον η “παραχώρηση” της Θράκης μας και υπάρχουν ύποπτες δηλώσεις του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά για αναδιάταξη συνόρων στην Ήπειρο;
Σειρά θα πάρουν τα Δωδεκάνησα;
Τα Δωδεκάνησα της ανυπολόγιστης αξίας ορυκτού πλούτου, που κρύβουν στο θαλάσσιο και χερσαίο χώρο τους;
Μετά ταύτα, επανέρχομαι… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου