Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 200 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ 68 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

Τί έπεται
Ήδη η ακροαματική διαδικασία μετρά 275 συνεδριάσεις και προβλέπεται ...

ακόμη να γίνουν πολλές. Από τη μία έχουν καταθέσει όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας, περίπου 150. Παράλληλα, έχουν αναγνωστεί δεκάδες εκατοντάδες έγγραφα που σχετίζονται με τις 40 και πλέον δικογραφίες, οι οποίες έχουν συσχετιστεί με την εγκληματική οργάνωση. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί ακόμη αρκετός χρόνος για να υπάρξει απόφαση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η υπεράσπιση έχει προτείνει την εξέταση ακόμη 200 μαρτύρων, ο αριθμός των οποίων ενδέχεται βέβαια να μειωθεί, ενώ ακολουθούν οι απολογίες των συνολικά 68 κατηγορουμένων, εφόσον όλοι προσέλθουν να δώσουν εξηγήσεις.

Στη συνέχεια, θα έρθει η ώρα των εισαγγελικών λειτουργών, οι οποίοι θα εισηγηθούν επί της ενοχής ή μη των κατηγορούμενων, αναλύοντας με επιχειρήματα και στοιχεία τη θέση τους. Αμέσως, θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των 100 και πλέον συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, για να καταλήξουμε στην απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου