Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ!

                                             
   Δελτίο Τύπου

19 Σεπτεμβρίου 2018

Το Ι.ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ τίμησε τον Κώστα Τίγκα σε ειδική εκδήλωση για το σπουδαίο κοινωνικό του έργο 


Σε μια λαμπρή τελετή στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Central Athens Hotel τo I.IEK ΕΝΩΣΗ τίμησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου...


Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ Κώστα Τίγκα για το έργο του στο Σύνδεσμο αλλά και τη συνολική κοινωνική του προσφορά, ειδικά στην ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Τίγκας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθημερινά ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, ένα ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο το οποίο φιλοξενεί και περιθάλπει περισσότερα από 200 άτομα με νοητική υστέρηση.

Ο κ. Τίγκας μετά τη τιμητική βράβευση του δήλωσε: “ Η στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία και των παιδιών που έχουν ανάγκη, είναι κρι¬τήριο της στάθμης του ανθρωπισμού που πρέπει να διέπει την κρατική και κοινω¬νική οργάνωση. Σε αυτήν την αποστολή κανένας ενεργός πολίτης δε μπορεί να μείνει αμέτοχος. H δική μας φιλοσοφία στο Σύνδεσμο είναι η παροχή εξατομικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών σε κάθε ΑμεΑ, με σκοπό αφενός την κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, αφετέρου την καλλίτερη δυνατή υποστήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων οικογενειών τους”.


Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή κ. Σίμο Νικολιδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ που με την ομόφωνη απόφασή τους επέλεξαν και τίμησαν το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου