Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Ο ΕΒΡΟΣ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠOΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ! Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Λεωφόρος παράνομων μεταναστών έχει μετατραπεί ο Έβρος. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί περνούν τα σύνορα χωρίς κανείς από τις «αρχές» να...

αντιλαμβάνεται τίποτε και στη συνέχεια με αυτοκίνητα κατευθύνονται στην Αθήνα αι άλλες περιοχές.

Βέβαια πολλές φορές συμβαίνουν και απρόοπτα.

Όπως αυτό όπου διακινητής παράνομων μεταναστών που οδηγούσε φορτηγό μέσα στο οποίο είχε επιβιβάσει 41 άτομα κατέληξε σε αυλή σπιτιού έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Το όχημα παρέσυρε τον φράχτη του σπιτιού και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν δύο γυναίκες και ένα παιδί, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα. Το φορτηγό που οδηγούσε ο 27χρονος Αφγανός διακινητής δεν σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας έξω από το Διδυμότειχο και συνέχισε την πορεία του στην εθνική οδό. Αστυνομικά αυτοκίνητα ακολούθησαν το φορτηγό, χωρίς όμως να γίνει καταδίωξη, σύμφωνα με την αστυνομία, προκειμένου να μην γίνει ατύχημα, το οποίο τελικά δεν αποφεύχθηκε.

Από το εσωτερικό του φορτηγού που κατέληξε στην αυλή του σπιτιού, λίγα χιλιόμετρα πριν την Αλεξανδρούπολη, οι αστυνομικοί αποβίβασαν 41 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 14 ανήλικοι, που κατάγονται από το Ιράκ, τη Συρία, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη. Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν εισέλθει στην Ελλάδα διασχίζοντας με βάρκες τον αφύλακτο ποταμό Έβρο.

Οι αλλοδαποί θα αφεθούν ελεύθεροι στη συνέχεια για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου