Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ"! ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ'"! ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει στη διαφοροποίηση από την κομματική γραμμή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο βουλευτής τους, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο...


 οποίος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1 εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει αυτήν την κυβέρνηση».

ΠΗΓΗ: ant1news.gr
«Εγώ ούτε μισή σταγόνα δε θα ρίξω στο μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης, ούτε στο μύλο της διαπλοκής», δήλωσε σχετικά ο Θ. Παπαχριστόπουλος, εκτιμώντας παράλληλα ότι, «ο Καμμένος δεν πρόκειται να παίξει με αυτή την κυβέρνηση», αφού όπως είπε είχε «μια έντιμη συμφωνία» συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας τη Δευτέρα στο «Καλημέρα Ελλάδα» είχε τονίσει ότι θα αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, για να μην έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, διευκρινίζοντας ότι θα ακολουθηθεί κομματική γραμμή σχετικά και οι παραβάτες της θα διαγραφούν από την παράταξη.

Κληθεί να απαντήσει στο αν θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη συμμετοχή του Πάνου Καμμένου, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος απάντησε πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, πάω και σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα», συμπληρώνοντας ότι, «δεν το ξέρω αυτήν τη στιγμή», κάτι που θα μπορούσε να εννοηθεί ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

«Ξέρω ότι η πορεία μου είναι συγκεκριμένη και καθαρή», αρκέστηκε να πει.

τίτλος: δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου