Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΛΟΣ! ΠΕΘΑΝΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ"! ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ! ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον ειδικό φρουρό που...

εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβείας του Ιράν, την ημέρα που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας. 


Η μόλις 37 ετών γυναίκα έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Η είδηση του θανάτου της συζύγου του έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε  το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Η γνωστοποίηση του γεγονότος αυτού εγείρει το ερώτημα με ποιο κριτήριο η υπηρεσία ανέθεσε στο συγκεκριμένο φρουρό τη συγκεκριμένη αποστολή την ημέρα εκείνη, χωρίς να λάβει υπ'όψιν το προσωπικό δράμα που αντιμετώπιζε, αλλά κυρίως γιατί επεδείχθη τόση αυστηρότητα με την «τιμωρητική» μετάθεσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Δεν μετατίθεται ο φρουρός της πρεσβείας του Ιράν μετά το δράμα με την απώλεια της συζύγου του
Δεν μετατίθεται ο φρουρός της πρεσβείας του Ιράν μετά το δράμα με την απώλεια της συζύγου του
Το γεγονός αυτό άλλωστε τονίζουν και οι ειδικοί φρουροί στην ανακοίνωσή τους, καθώς υπογραμμίζουν: «Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του !!
https://www.athensvoice.gr, (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΩΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΨΥΧΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ????? ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος στην Αυστριακή πρεσβεία ; Ο άλλος στην Ισπανική ; Ο σκοπός στο Επιτελείο ; Απλά οι Ενοπλες Δυνάμεις & τα Σώματα Ασφαλείας έχουν εν πολλοίς ξεχαρβαλωθεί τα τελευταία χρόνια, με ευθύνη και των υπηρετούντων σ' αυτά. Ας είναι καλά ο συνδικαλισμός ...

      Διαγραφή