Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΞΕΝΥΧΙΑΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΜΟΥ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ! ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

O γάμος στα Τρίκαλα έκρυβε εικόνες που πιθανότατα δεν περίμενε κανείς. Ο γαμπρός ήταν έτοιμος και η νύφη αιφνιδιάστηκε. Την πάτησε...

δύο φορές και λίγο έλειψε να πέσουν μπροστά στον ιερέα...
O γάμος στα Τρίκαλα έκρυβε εικόνες που πιθανότατα δεν περίμενε κανείς, με τον γαμπρό να πατάει τη νύφη στο «η δε γυνή να φοβείται τον άντρα» με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο γαμπρός λοιπόν, σαν παλιός ποδοσφαιριστής, δεν άφησε καθόλου περιθώρια στη νύφη να του πατήσει το πόδι και της έκανε το… πρώτο φάουλ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Απόστολος και ο ψάλτης έφτασε στην επίμαχη φράση: «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα», ο γαμπρός γυρίζει και ποδοπατά τη νύφη. Μάλιστα πρώτα με το δεξί και μετά και με το αριστερό του πόδι, χωρίς εκείνη να έχει προβεί σε ανάλογη κίνηση πριν.

Ο δε παπάς επέβαλε την τάξη και μετά έψαλε και το… «Ειρήνη υμίν». Να σημειώσουμε πως το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού σε εκκλησία της Δυτικής Θεσσαλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο και το ερασιτεχνικό βίντεο κάνει το γύρο των social media.

Ο γαμπρός πατάει δύο φορές τη νύφη

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου