Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 17ΧΡΟΝΗ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ...ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ!

Οι νέοι μας χάνονται γιατί κάποια ευτελή πολιτικά υποκείμενα νοιάζονται μόνο για τα πρωτογενή πλεονάσματα και συζητούν μόνο με τους...

τοκογλύφους, αντί να συζητούν με τους νέους και τα προβλήματά τους. 
Πολιτικά σκύβαλα που έφτιαξαν και τη Βουλή των νέων, εξαπατώντας ουσιαστικά τη νεολαία. Ποτέ δεν έσκυψαν πάνω από τους νέουθς. Γι' αυτό σήμερα οι νέοι δεν έχουν μέλλον, δεν έχουν όνειρα και πολλοί -φευ- αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. 
Έτσι και μία 17χρονη μαθήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κ. Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα.
Όπως αναφέρει το notia.gr, η νεαρή μαθήτρια έπεσε στο κενό από την ταράτσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η κοπέλα που ήταν μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλλιθέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Η άτυχη κοπέλα έμενε με τη μητέρα της στην Καλλιθέα.

Το βράδυ της Τετάρτης  η 17χρονη επισκέφθηκε τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, στην Άνω Γλυφάδα. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου