Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΑ 56 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ! ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ!

Πόνος για την οικογένεια του Γιάννη Πασιαλή, του πασίγνωστου βιβλιοπώλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή εντελώς αιφνιδιαστικά σκορπώντας ανείπωτην θλίψη στη σύζυγό του Καρολίνα, στα δύο του...

παιδιά, σε όλους τους συγγενείς του, αλλά και στους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες που τον γνώριζαν από κοντά.Ο Γιάννης διατηρούσε δύο βιβλιοπωλεία στον Χολαργό, ενώ ξεκίνησε από τον πατέρα του που είχε παλαιό βιβλιοπωλείο στου Παπάγου. 
Ο αγαπητός Γιάννης Πασιαλής έφυγε από κοντά μας και η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
Τα συλλυπητήριά της στέλνει με ανακοίνωσή της και το ΔΣ της Ολυμπιάδας Παπάγου.

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος μας φίλος Γιάννης Πασιαλής. Ως λάτρης του αθλητισμού με προσωπική & οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα του αθλητισμού της πόλης μας, ο Γιάννης πάλεψε αλλά ηττήθηκε.
Υποστηρικτής του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου και πάντα δίπλα μας!
Τα θερμά μας συλλυπητήρια και καλή δύναμη στους οικείους του"


ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΝΝΗ.
 Το ΔΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΕΦΥΓΕ.ΚΡΙΜΑ........ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή