Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΕΞΟΥΝ! ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;;;

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς συνδιοργανώνει με την αθλητική εταιρεία UNDER ARMOUR τους αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στους δρόμους ...

της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING

Η διαδικασία για την δήλωση συμμετοχής ξεκινάει συμπληρώνοντας τα ατομικά σας στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Μετά για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής με ονομαστική κατάθεση στους λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω.

Αφού πραγματοποιηθεί και η πληρωμή του κόστους συμμετοχής, εντός 5 εργάσιμων ημερών θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Τέλος λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα θα λάβετε και 2ο email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή σας στον αγώνα. Για τον αγώνα των παιδιών η συμμετοχή ολοκληρώνεται αυτόματα με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής και λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα θα λάβετε email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή στον αγώνα.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 από το κατάστημα της Under Armour Κηφισιάς που βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας 338 και Χαρ. Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου