Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΞΕΝΕΣ ΣΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! FBI,CIA, 5.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, 60 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΥΜΕΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΟΧΗ!

γράφει ο Νίκος Καρατουλιώτης
υποστράτηγος ε.α.
Οι σύγχρονοι δωσίλογοι, παρέδωσαν τα κλειδιά της εθνικής κυριαρχίας.
Με συμμετοχή πρακτόρων του FBI και της CIA αλλά και με το σκάφος USS Mount Whitney, το οποίο έχει δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου (μπορεί να νεκρώσει ή να υποκλέψει τις επικοινωνίες ολόκληρης της Θεσσαλονίκης), οι ΗΠΑ μαζί με τους σύγχρονους δωσίλογους που απαρτίζουν την κυβέρνηση, προσπαθούν να περάσουν την συμφωνία των Πρεσπών.
Μαύρα Βαν των μυστικών ξένων αλλά και ντόπιων δυνάμεων στήνουν δίχτυ παρακολούθησης στην...


 πόλη της Θεσσαλονίκης εν όψει της αυριανής συγκέντρωσης για την Μακεδονία. 
5.000 αστυνομικοί, 60 Διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ αλλά και με αυξημένη ετοιμότητα της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Κιλκίς* οι ξένες δυνάμεις με τους ντόπιους λακέδες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό.
Εκτός των άλλων η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε μεγάλη χριστιανική αδελφότητα της Θεσσαλονίκης η οποία θα συμμετέχει στην διαδήλωση προκειμένου να ταυτίσουν την εκδήλωση με τον ακροδεξιό χώρο.
Τέτοια ξευτίλα εθνικής αξιοπρέπειας δεν υπάρχει προηγούμενο στην ελληνική ιστορία. 
Το «ιδού ο στρατός σας» του Κανελλόπουλου στον Βαν Φλιτ, ωχριά στα σημερινά δεδομένα.
Στιγμές σαν αυτή με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι έλληνας.

*Είναι η Ταξιαρχία που έχει υποστεί εκπαίδευση εντός κατοικημένων περιοχών και πόλεων (το είχε καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση και απαιτούσε την κατάργηση της).
Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος Ε.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου