Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ!

Στα όρια της απολύτου κατάρρευσης βρίσκεται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Μέχρι πρότινος είχε καταγράψει ρεκόρ πτώσης στα 0,22 ευρώ η μετοχή. Η εξαϋλωση αυτή της μετοχής οδήγησε στο λεγόμενο reverse split με συνέπεια κάθε 10 μετοχές να ενώνονται και να σχηματίζουν, μία μετοχή. Έτσι, σήμερα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έχει φτάσει στο 1,99, τουτέστιν 0,19 ευρώ (σύμφωνα με την παλαιότερη μέτρηση).  Αυτή...

η ολοσχερής κατάρρευση της μετοχής της ΕΤΕ η οποία πλέον ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο από ένα κουλούρι, αποδίδεται στο γεγονός ότι το μηνιαίο όριο αναλήψεων αυξήθηκε στα 5.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, ο κόσμος μην έχοντας την παραμικρή εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες σηκώνει τις καταθέσεις του και όπου φύγει-φύγει! Όλα αυτά τέλος, οδηγούν στη βεβαιότητα ότι πάμε για μία ακόμη ανακεφαλαιοποίηση με τον λαό να ξεζουμίζεται και πάλι προκειμένου να διασωθούν οι ελληνικές τράπεζες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου