Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΝΕΝΙΚΗΜΑΝΕΝ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΡΕ, ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΕΚΑΝΕΣ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ;

Στις 4  Νοεμβρίου 2018 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια αγώνων της...

εφημερίδας αυτής για να πείσουμε να  υπάρχει το αληθινό, αυθεντικό και γνήσιο Εθνόσημο με την ελληνική σημαία. Η εφημερίδα μας έδωσε και δίνει αγώνες και στο διαδίκτυο και στην έντυπη ενημέρωση. Ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" πρόβαλλε με επιτυχία το θέμα και  στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα". 
Όμως, το αυθεντικό σήμα των εθνικών ομάδων δεν ήθελαν σκόπιμα στην ΕΠΟ και άλλοι πονηροί μνημονιακοί νεοταξίτες που απλά... έπαιξαν και έχασαν προτιμώντας σκόπιμα το ψευτοεθνόσημο που είναι ένα τσούρμο από...  παλούκια να...κοιτάνε τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών! (πάνω φωτό με Σαμαρά-Καραγκούνη).
Πού είναι ο Τέρενς Κουίκ που κάποτε είχε στην προμετωπίδα των αγώνων του το θέμα αυτό της εθνικής ποδοσφαίρου και του εθνόσημου-μαϊμού, δίνοντας αγώνες να καταργηθεί και να μπει στη θέση του το γνήσιο εθνόσημο; Μάλλον, ο Τέρενς Κουίκ από τότε που έγινε μνημονιακός υπουργός υπηρετεί τα συμφέροντα των εντολοδόχων του, τα οποία προφανώς και είναι αντίθετα με τους αγώνες τους δικούς μας. Γι' αυτό ξέχασε τον αγώνα του και τώρα ασχολείται με αποστολές στη...Ζιμπάμπουε (κάτω φωτό)! 

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό με 7 φωτογραφίες συν μια επιπλέον φωτογραφία και με κατατοπιστικά στοιχεία ποιοι αξιοποίησαν το αληθινό, αυθεντικό και γνήσιο Εθνόσημο με την ελληνική σημαία και είναι κερδισμένοι που προβλήθηκε σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου 2013, που μας δικαίωσαν με το παραπάνω στην 5ετία 2013-2018 και άνοιξαν τον δρόμο για τις επόμενες γενιές Ελλήνων που θα τιμούν την ελληνική σημαία φορώντας στο πέτο τους το σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία και δεν θα έχουν στο πέτο τους το ψευτοεθνόσημο υποταγής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως θέλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Το φωτογραφικό υλικό με κατατοπιστικά στοιχεία είναι αυτά εδώ:

Φωτογραφία 1

Η Εθνική Ελλάδος Τένις Ανδρών με τους Γιάννη Στεργίου, Μάρκο Καλοβελώνη, Γιάννη Στεργίου και Πέτρο Τσιτσιπά και με τον προπονητή πρωτομάστορα Τάσο Μπαβέλα. H Εθνική Ελλάδος Τένις Ανδρών ηττήθηκε 2-1 από το Μαυροβούνιο και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στα στα πλέι-οφ ανόδου στη 2η κατηγορία της ευρω-αφρικανικής ζώνης.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περιορίστηκε στη δεύτερη θέση του Α' Ομίλου παραμένοντας στην τρίτη κατηγορία. Άφησε καλές εντυπώσεις στο Davis Cup που έγινε στο Μαυροβούνιο από 4-7 Απριλίου 2018.Αναμένουμε διακρίσεις προσεχώς και άνοδος κατηγοριών μέχρι να φτάσει στην πρώτη κατηγορία και να προκριθεί σε τελική φάση παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Φωτογραφία 2

Η Εθνική Ελλάδος Τένις Γυναικών με τις Μαρία Σάκκαρη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη, Εμμανουέλα Αντωνάκη με αρχηγό προπονητή πρωτομάστορα Τάσο Μπαβέλα πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Τένις που έγινε στο Τατόι 18-21 Απριλίου 2018 με παρουσία 5000 Ελλήνων φιλάθλων.Η Εθνική Ελλάδος Τένις Γυναικών ανέβηκε στην 1η κατηγορία, πήρε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο νικώντας τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες γυναικών Αιγύπτου, Δανίας, Λουξεμβούργου και προκρίθηκαν στην Ευρωαφρικανική ζώνη του Fed Cup που διοργανώνουν Μεγάλη Βρετανία και Πολωνία 4-10 Φεβρουαρίου 2019.Ο βασικός στόχος της Εθνική Ελλάδος Τένις Γυναικών με την συμμετοχή της στο Fed Cup που διοργανώνουν Μεγάλη Βρετανία και Πολωνία είναι να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του τένις και μετά στην διεκδίκηση των μεταλλίων.

Φωτογραφία 3

Η Εθνική Ελλάδος Τένις Αγοριών και Κοριτσιών των κατηγοριών U18, U16, U14 που υπόσχονται πολλά στο μέλλον για το ελληνικό τένις.

Φωτογραφία 4

Εθνική Ελλάδος Κανόε Καγιάκ Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Κορασίδων-Παίδων με πολλές διακρίσεις και μετάλλια.Στην 5η θέση των 1000 μέτρων πλασαρίστηκε ο Στέφανος Δημόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 23 ετών στο Αουρόνζο της Ιταλίας τον Ιούνιο 2018. Επίσης 6ος στον κόσμο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που έγινε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Ο Στέφανος Δημόπουλος είναι ένας Έλληνας αθλητής κανόε καγιάκ με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.ι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες του κανόε καγιάκ Δημήτρης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Νίνα Μαρκέλλα Κάβουρα, Ελευθερία Καμινάρη έχουν πολλές διακρίσεις και καλά πλασαρίσματα στους διεθνείς αγώνες κανόε καγιάκ σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, σε διεθνή τουρνουά και υπόσχονται ακόμα περισσότερα στο μέλλον στο ελληνικό κάνοε καγιάκ. Επίσης ήταν πολύ καλή η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος Κάνοε Καγιάκ Σπριντ Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Κορασίδων-Παίδων που έλαβε μέρος στην 13η Διεθνή Ρεγκάτα που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο συγκεκριμένα στην Λεμεσό την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Πολωνία, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα. Οι διακρίσεις της Εθνικής Ελλάδος Κανόε Καγιάκ Σπριντ Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Κορασίδων-Παίδων ήταν να καταλάβουν σχεδόν όλες τις θέσεις 1η, 2η,3η, 4η, 5η και 8η.κολουθούν και άλλοι υποσχόμενοι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες κανόε καγιάκ της Ελλάδος που θα είναι η επόμενη γενιά Ανδρών-Γυναικών.

Φωτογραφία 5

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος με προπονητή τον πατέρα του Νίκο Γαλιατσάτο και με δικά τους έξοδα πήρε την 2η θέση όπου κέρδισε δύο ασημένια μετάλλια στο αρασέ και στο σύνολο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Ταϋλάνδη που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόκ από 3-10 Απριλίου 2017. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος νίκησε τον Αμερικανό αθλητή του Πύρρου Δήμα που είναι προπονητής ΗΠΑ και ήρθε 7ος. Νίκησε κατά κράτος τον Πύρρο Δήμα.Πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 στην κατηγορία U17 στην Πρίστινα με το χρυσό μετάλλιο στο σύνολο και ένα αργυρό στο αρασέ, ένα χάλκινο στο ζετέ. Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος είναι το μέλλον της ελληνικής Άρσης Βαρών. Ακολουθούν και άλλοι νέοι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες.

Φωτογραφία 6

Οι Robo Specialists 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης είχαν τις εξής σπουδαίες διακρίσεις: -2η θέση ασημένιο μετάλλιο στην Ντόχα του Κατάρ στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής το 2015. -4η Θέση στο Νέο Δελχί της Ινδία στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής το 2016.

Φωτογραφία 7

Το αληθινό αυθεντικό και γνήσιο Εθνόσημο με την ελληνική σημαία συν με τις 2 σχεδιαστικές εκδοχές του που χρησιμοποιήθηκαν στις προηγούμενες φωτογραφίες. 
-Στο Πρώτο Σχέδιο βλέπουμε το αληθινό αυθεντικό και γνήσιο Εθνόσημο με την ελληνική σημαία που παρουσιάστηκε στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" στις 4 Νοεμβρίου 2013 που δεν θέλει εσκεμμένα η ΕΠΟ (που δεν έχει σχέση με Εθνική Ελλάδος) να έχει η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών και όλες οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος. 
-Στο Δεύτερο Σχέδιο βλέπουμε την βελτιωμένη εκδοχή του αληθινού αυθεντικού και γνήσιου Εθνόσημου με την ελληνική σημαία. 
-Στο Τρίτο Σχέδιο βλέπουμε ακόμα πιο βελτιωμένη εκδοχή με έντονο παχύ περίγραμμα του αληθινού αυθεντικού και γνήσιου Εθνόσημο με την ελληνική σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου