Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΔΗΣΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Αποτελεί είδηση-"βόμβα" για τον Χολαργό-Παπάγου: Ο Νίκος Κουκής, πρώην πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές...

είχε κατεβεί με τον συνδυασμό του Κώστα Τίγκα προσχώρησε στην παράταξη του Δημάρχου Αποστολόπουλου «Μαζί για την πόλη μας». 
Μετά την επιτυχία αυτή, ο ίδιος ο Δήμαρχος δήλωσε: 

"Με χαρά καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη «Μαζί για την πόλη μας», τον Νίκο Κουκή.
Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια.
Ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς στο δημοτικό συμβούλιο, ουδέποτε πάψαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες για το μέλλον της πόλης, ακόμα και όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. 
Αποτελεί κέρδος για την πόλη μας, το γεγονός ότι έρχεται να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην παράταξή μας, δικαιώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια. 
Στο κάλεσμά μας για σύνθεση δυνάμεων, είναι ιδιαίτερα θετικό να ανταποκρίνονται άνθρωποι όπως ο Νίκος Κουκής.
Είμαι σίγουρος ότι με την αυτοδιοικητική του εμπειρία και την κατάρτισή του θα προσφέρει στον αγώνα της παράταξής μας για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Παπάγου - Χολαργού, για μια έξυπνη και πράσινη πόλη.
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου