Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ! ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ.

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 02 Νοεμ. 2018

ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της Ελλάδας για ΑΙΜΟΧΥΣΙΑ από Αλβανούς ...

εξτρεμιστές κραδαίνοντας…ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ένα μηνα ΠΡΙΝ τη δολοφονία του Κατσίφα, τον οποίον Κατσίφα τον…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ μέρες πριν τον δολοφονήσουν!!!

Μας προανήγγελλαν τι επρόκετο να κάνουν οι Αλβανοί, κατά της Ελλάδος, και αυτές τις απειλές ΔΕΝ τις παίρναμε στα σοβαρα!!! Αναφέρονταν και στην…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» «τους»!!! Και όλ’ αυτά στο πλαίσο της «Μεγάλης Αλβανίας» τους…,

ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ/ΑΠΕΙΛΟΥΝ ακόμα και τον…ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ!!!

Και μετά μας λένε αυτοί ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας μας ήταν….«εξτρεμιστής» ενώτοΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ !!! 

Του Κωνσταντίνου ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ οι Αλβανοί σύμφωνα με την οικογενειά του. Απλά καιροφυλακτούσαν για την….ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ….

Και όλη αυτή η ένταση μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας έχει να κάνει με το ακόλουθο: Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO.Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα. 

Διαβάστε επίσης το άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου «ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”».

Δείτε τώρα το βίντεο από τις 14 Σεπτ. φέτος που τα λέει όλα!….

Παρακαλώ, συντονιστεί ΑΥΡΙΟ στις 11.30 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον κ Βασίλη τον Μπαντίδη από το Astra TV όπου θα αναλύω τη δολοφονία του ΉΡΩΑ μας Κωνσταντίνου Κατσίφα. Αν το Astra TV δεν μπορείτε να το πιάσετε με τις τηλεοράσεις σας, τότε μπορείτε να δείτε την εκπομπή με απευθίας σύνδεση στο διαδίκτυο στο επίσημο σάιτ του σταθμού: https://www.astratv.gr/live-streaming/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου