Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Άγνωστοι, μάλλον νεαροί, μπήκαν στο 1ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού, από την πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος και αφού έκοβαν ανενόχλητοι επί ώρα βόλτες στον προαύλιο χώρο, μπήκαν σε σχολική αίθουσα του 2ου ορόφου, προκαλώντας φθορές. Συγκεκριμένα αναποδογύρισαν όλα τα θρανία, κατέστρεψαν την υδρόγειο σφαίρα, έβαλαν δυο μεγάλα κεριά στην έδρα της δασκάλας και εξαφανίστηκαν. Ένα σύνθημα που υπήρχε "θα δείτε τι θα πάθετε" αποδίδεται -μάλλον για λόγους μιμητισμού- σε κάποιον μαθητή του σχολείου, μετά το θλιβερό περιστατικό.
Η είδηση όμως που βγαίνει από το συμβάν, είναι ότι καταλογίζονται σοβαρές ευθύνες από την διευθύντρια του σχολείου κα Μάσσου στον Αντιδήμαρχο κο Δασκαλόπουλο για την ολιγωρία του να στείλει συνεργείο για να κόψει τα κλαδιά από τις ελιές που υπάρχουν πίσω από το σχολείο και τις οποίες χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι για να μπουν στο σχολείο.
"Έχω ζητήσει πολλές φορές την παρέμβαση του κου Δασκαλόπουλου τόσο προφορικά όσο και γραπτά στις 3 Μαϊου,  για να κλαδευτούν τα κλαδιά, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτε. Ακόμη και όταν σημειώθηκε το περιστατικό, ο κ. Δασκαλόπουλος μου υποσχέθηκε ότι θα έστελνε άμεσα,  συνεργείο, αλλά ακόμη το περιμένουμε", μας είπε η κ. Μάσσου.
Για το επεισόδιο κλήθηκε την επομένη και η Αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου