Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Eπαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουμε τίποτε προσωπικό με τον κ. Δασκαλόπουλο, όμως όταν επισημαίνουμε φαινόμενα ολιγωρίας ή αβελτηρίας από μέρους του, είμαστε υποχρεωμένοι να τα καυτηριάζουμε. Και ο ίδιος οφείλει να τα βλέπει με σκεπτικισμό πριν προβαίνει σε καταδικαστικές σε βάρος του Τύπου δηλώσεις.
Ιδού λοιπόν ένα ακόμη περιστατικό με δημότη Χολαργού, ο οποίος τον κατηγορεί για αδράνεια και αδιαφορία: 

Δημότης ζήτησε από υπάλληλο-γραμματέα του δήμου να επισημάνει στον κ. Δασκαλόπουλο  το τεράστιο πρόβλημα των λαθρομεταναστών που παίρνει ραγδαίες διαστάσεις και να έχει από μέρους του μια απάντηση. Μετά από λίγες ημέρες ο δημότης επανήλθε και ξαναμίλησε στην γραμματέα, η οποία του είπε ότι "υπάρχει πρόβλημα, ο κ. Δασκαλόπουλος μου είπε να μην ασχολούμαι"
Εκνευρισμένος ο δημότης ζήτησε και βρήκε τον κ. Δασκαλόπουλο. 
Ο διάλογος που διημήφθη ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως τον αποτύπωσε ο δημότης,  κατέδειξε την αδιαφορία του κ. Δασκαλόπουλου για το μέγα καρκίνωμα των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τον Χολαργό. 
Δασκαλόπουλος: "Είναι πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο το πρόβλημα των λαθρομετανστών, δεν είναι μόνο του Χολαργού".
Δημότης: "Μπορεί να είναι πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο το πρόβλημα αλλά εμείς ζούμε στον Χολαργό και μας ενδιαφέρει τι κάνετε για τον Χολαργό.  Πώς αντιμετωπίζεται εδώ το πρόβλημα;"
Δασκαλόπουλος: "Στέλνω έναν υπάλληλο..."
Δημότης: "Ένας υπάλληλος για τόσους λαθρομετανάστες θα τρελλαθεί, δεν μπορεί να κάνει τίποτε".

Τελικά ο κ. Δασκαλόπουλος είπε... "Θα επιληφθούμε του θέματος"!!!
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του έγινε κοινωνός του καρκινώματος των λαθρομεταναστών, δείχνει να μην τον απασχολεί το ζήτημα. Παρά το ότι του προτάθηκαν λύσεις, ψάχνει ακόμη να συνεννοηθεί με την....νομική υπηρεσία για να δει τι θα κάνει!!!
Εν τω μεταξύ οι λαθρομετανάστες αυξάνονται σαν τις σφήκες!
Κύριε Δασκαλόπουλε, μπορεί το πρόβλημα των λαθρομεταναστών να είναι πανευρωπαϊκό είναι όμως πρωτίστως  ελληνικό και βεβαίως πλήττει το δήμο  μας, τον οποίο υπηρετείτε. 
Το ότι  γενικεύετε το ζήτημα, δείχνει ότι περισσότερο προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Όμως πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα κ. Αντιδήμαρχε: Από την ημέρα που αναλάβατε τα καθήκοντά σας, το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών επιδεινώνεται. 
Βοηθείστε τον δήμαρχο ο οποίος δείχνει ότι έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα και θέλει να  το διευθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου