Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

Δεν πρόκειται για αποκύημα φαντασίας αλλά για πραγματικότητα. Σε έγγραφη επιστολή, κάτοικοι της οδού Φανερωμένης διαμαρτύρονται για την ανακατασκευή του δρόμου, ζητώντας η αίτησή τους να συζητήθεί προ ημερησίας διατάξεως στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο:







                        ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ                           
(ακολουθούν ονοματεπώνυμα και υπογραφές)


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Υπ όψιν:    Δημάρχου
            Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
            Αντιδημάρχου κ. Δασκαλόπουλου
KΟΙΝ.   Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων
                 Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΊΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 19-5-2011


Οι κάτοικοι Χολαργού, που υπογράφουμε παρακάτω, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαράδεκτη κατάσταση του εργου ανακατασκευής της οδού Φανερωμένης, ειδικά στο τμήμα πάνω από την πλατεία Κωστή Παλαμά (Καμαράτου).
Το έργο «λιμνάζει» εδώ και πολλούς μήνες. Ο εργολάβος έχει παρατήσει ημιτελές το τμήμα αυτό του δρόμου που απαιτεί άμεση ασφαλτόστρωση και άλλες εργασίες. Η κατάσταση αυτή του έργου έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία μας και των παιδιών μας, κυρίως από τη σκόνη που γεμίζει τα σπίτια μας, τα καταστήματα και γραφεία μας, το δημοτικό σχολείο και τον παιδικό σταθμό. Η κυκλοφορία στο δρόμο, που έχει εκσκαφεί και παραμένει έτσι εδώ και μήνες, γίνεται με εξαιρετική δυσκολία και επιβαρύνει την υγεία μας, την ασφάλειά μας και την ασφάλεια των οχημάτων και βέβαια την οικονομική ζωή της περιοχής. Πέραν αυτών, τα μηχανήματα του εργολάβου είναι παρατημένα επί της οδού και στα πεζοδρόμια, με ελάχιστη σήμανση, όπως και τα μισοτελειωμένα έργα, με ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλειά των παιδιών, των πεζών και των οδηγών των οχημάτων που κινούνται στην περιοχή.

Αιτούμαστε το θέμα να συζητηθεί άμεσα, ΤΩΡΑ, προ ημερησίας διατάξεως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 19-5-2011, προκειμένου να δρομολογηθεί ΑΜΕΣΑ η επίλυσή του.


Οι αιτούντες



Ακολουθούν υπογραφές των κατοίκων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου