Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΗΜΙΚΟ ΝΕΦΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ!


Γίνεται τώρα



Αν δεν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια δεν θα το πιστεύαμε. Από νωρίς το μεσημέρι σημειώνεται μπαράζ αεροψεκασμών που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την στιγμή πάνω από τον Αττικό ουρανό με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεχνητό-χημικό νέφος το οποίο και καλύπτει ήδη μεγάλο μέρος του. 
Το τι μας ποτίζουν δεν ξέρουμε. Πάντως τα όσα λέγονται και κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί ότι πρόκειται για κατασταλτικά χημικά στοιχεία που κάνουν τον άνθρωπο πιο μαλθακό με μειωμένες αντιδράσεις, ενδεχομένως να  έχουν βάση. Και βεβαίως σε πολλούς τα μάτια τσούζουν ή δακρύζουν, όπως και στα δικά μας. 
Oι φωτογραφίες είναι από τον Χολαργό.
Εν τω μεταξύ το σοβαρό αυτό θέμα απασχολεί και τις εκλογές στην Κύπρο, έχει δε τεθεί και ως ερώτημα στον υποψήφιο για την Προεδρία στις εκλογές της 22 Μαϊου κ. Συλλούρη. 

Όπως φαίνεται το θέμα των αεροψεκασμών απασχολεί ιδιαίτερα την Κύπρο μια και θεωρείται ότι  οι βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο φέρονται να αποτελούν μέρος του συστήματος HAARP (High Frequency Active Auroral Research), το οποίο στοχεύει στον έλεγχο του κλίματος του πλανήτη. Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των Βρετανών και των Αμερικανών μέσω των Βάσεων στην Κύπρο, που ενδεχομένως να επηρεάζουν το κλίμα στο νησί μέσω των αεροψεκασμών!
Λεπτομέρειες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου